| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; malo šminke je dobro, al znam nekoliko cura koje su tak našminkane da izgledaju ko da su metnule fasadu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure ma joj daj, mrzim to kad trebas ic s nekom curom van i onda stavi 10 kg sminke, odmah moras sa sobom ponest spahtlu da joj to sastruzes prije icega ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 622
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure ne gledam okolo kako se cure sminkaju, ali meni je moja zenska jednako lijepa sa sminkom i bez nje (tako da joj zapravo i ne treba, al ko voli nek izvoli... ) |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 333
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure cini mi se da su mi cure bez sminke puno draze jer skoro svaka nabaci na sebe masu toga a nojgore mi je kad lose razmazu puder pa se vidi prijelaz ili kad stave bili puder |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 488
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Ljepo je vidjeti našminkanu curu, ali nisam ljubitelj pretjerivanja.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure To i ja radim, no ne volim sada jaaako produziti tus.. Malo manje od 1 cm.. Nekad samo malo podignem liniju tusa prema gore, tek toliko da mi podigne oko, skoro pa se i ne vidi.. ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.

nije kraj svijeta ako se pojavi prišt. I meni se nekad stvori haha