Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; čitajuči ovakve komentare odlučila sam se uključiti.... e ovako dečki moji,ako vam toliko smeta šminka na curi,pa zaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-08, 00:48   #211 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,074
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure

čitajuči ovakve komentare odlučila sam se uključiti.... e ovako dečki moji,ako vam toliko smeta šminka na curi,pa zašto onda ne nađete neku curičku koja se ne šminka? svi imate sigurno neke cure koje se šminkaju.... mogu se okladit...
Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
isuse
Vidil sam žensku danas
10 kg pudera
ko da se napuhala.
OMG
To sa lopatom skineš.

Malo volim, ali ono malo pusera i bez ruža
I bez maskare
aj razumijem ak ti ruž smeta,al why ti smeta maskara? to joj je na trepavicama pa ne diraš ju valjd po trepavicama? meni je baš lijepo kad cura naglasi trepavice...

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
ma joj daj, mrzim to kad trebas ic s nekom curom van i onda stavi 10 kg sminke, odmah moras sa sobom ponest spahtlu da joj to sastruzes prije icega
pa ako toliko mrziš onda počni izlazit s nenašminkanim curama

Citat:
Pravi autor: F4Z3R_031 Pogledaj Poruke
ne gledam okolo kako se cure sminkaju, ali meni je moja zenska jednako lijepa sa sminkom i bez nje (tako da joj zapravo i ne treba, al ko voli nek izvoli... )
dobro je ako iskreno ne gledaš okolo,ali ako to sam tak kažeš ....
što se tiče šminkanja i bez šminke ....

Citat:
Pravi autor: respect20 Pogledaj Poruke
cini mi se da su mi cure bez sminke puno draze jer skoro svaka nabaci na sebe masu toga a nojgore mi je kad lose razmazu puder pa se vidi prijelaz ili kad stave bili puder
hehe,pa da ima slučajeva da se ne nanese pravilno puder,bijeli puder? ugl stavljaju tamniji... bar ja stavim tamniji,ne onaj bijeli...

Citat:
Pravi autor: Nikita193 Pogledaj Poruke
za mene je šminka nužno zlo =)
why? ti se ne šminkaš?

Citat:
Pravi autor: amarok Pogledaj Poruke
Gadi mi se šminka nije kraj svijeta ako se pojavi prišt. I meni se nekad stvori haha
pa ne šminkamo se mi radi "prišteva" ne izbijaju nam prištevi na očima il usnama,pa šminkamo i oči i usne...

Citat:
Pravi autor: Balian Pogledaj Poruke
Ljepo je vidjeti našminkanu curu, ali nisam ljubitelj pretjerivanja.
nije niko...al ovisi šta je za kog pretjetrivanje...

Citat:
Pravi autor: miss baxuz Pogledaj Poruke
Ajoj čitam ovo i padnem u bed jer ja volim staviti tuš na oči i sa strane napraviti onak crtu da ih ful naglasim...možda je fakat prenapadno,hehe
šta imaš padat u bed? stavljam i ja tuš,tj više ne,sad stavljam crnu olovku,obavezno mi se oke moraju crniti... i uopće me ne zanima jel se to nekom sviđa il ne,meni je važno da se meni sviđa....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 00:52   #212 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-06-08
Poruka: 90
miss baxuz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku miss baxuz

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
To i ja radim, no ne volim sada jaaako produziti tus.. Malo manje od 1 cm.. Nekad samo malo podignem liniju tusa prema gore, tek toliko da mi podigne oko, skoro pa se i ne vidi..

E pa to! Imam jaaako velike oči i okrugle pa mislim da mi je ljepše tako
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 08:57   #213 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-06-08
Poruka: 29
amarok se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
Citat:
Gadi mi se šminka nije kraj svijeta ako se pojavi prišt. I meni se nekad stvori haha
pa ne šminkamo se mi radi "prišteva" ne izbijaju nam prištevi na očima il usnama,pa šminkamo i oči i usne...
Uočio sam masu cura koje prišt pokrivaju sa kilom pudera. Prvenstveno sam to mislio al nisam spomenuo odmah.
Očito živim u kraju gdje cure pretjeruju sa svime pa izgledaju oslikano.
Naravno ima ih i koje imaju mjeru pa izgledaju sasvim dobro, no i dalje nisam fan
amarok je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 09:21   #214 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-04-08
Poruka: 493
nino3 se izdvaja iz mase

Ne bih želio vidjeti curu sa 10 kg pudera na sebi, nek bude normalno našminkana
nino3 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 09:23   #215 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 415
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power

Ovisi kako kod koje cure, ima cura koje nemogu okom vidjet bez shminke a sa shminkom ljepo ozgledaju, i obratno...ovisi..
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 09:34   #216 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,074
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Uočio sam masu cura koje prišt pokrivaju sa kilom pudera. Prvenstveno sam to mislio al nisam spomenuo odmah.
Očito živim u kraju gdje cure pretjeruju sa svime pa izgledaju oslikano.
Naravno ima ih i koje imaju mjeru pa izgledaju sasvim dobro, no i dalje nisam fan
jel stave baš puder ili možda korektor na taj određeni prišt?
ma i kod nas je tako da cure izgledaju "oslikano" ne sve ali većina... to ti je tako u današnje vrijeme...
znači ti preferiraš samo cure bez šminke?

Citat:
Pravi autor: nino3 Pogledaj Poruke
Ne bih želio vidjeti curu sa 10 kg pudera na sebi, nek bude normalno našminkana
šta je za vas muške !10 kg pudera"
joj,znam ja jednu,izgleda ko rakun u faci,stavi pretjerano puno pudrea i još neko rozo rumenilo nanese nepravilno na facu pa izgleda još gore.... kontam da moš rukom uzet i skinit sav puder kao neku masku...
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 10:56   #217 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 334
hayde22 je zabranio reputaciju

kao sad dečki ne voli šminku kod cure, al ne znam baš bi li primijetili neku na ulici bez imalo šminke, s neizraženim ocima...svima ipak u oko upadne lijepo našminkana cura, nego njima smeta ako je prejako ili glupo našminkana
a osjeca samo jedno; da nekog voli...
hayde22 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 11:24   #218 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-06-08
Poruka: 36
ma_la se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Cozmika Pogledaj Poruke
Uglavnom sve je u naslovu. Također me zanima što vi DEČKI mislite o curama koje se ne šminkaju.

ja se uopće ne šminkam i nikad se u svojih 16 god nisam šminkala. jednostavno nemam nikakvu potrebu za time. bila sam par puta stavila olovku na oči.. ali nitko nikad nije rekao da sam ružna bez šminke ili zašto se ne šminkam
ma_la je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 11:27   #219 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,104
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: ma_la Pogledaj Poruke
ja se uopće ne šminkam i nikad se u svojih 16 god nisam šminkala. jednostavno nemam nikakvu potrebu za time. bila sam par puta stavila olovku na oči.. ali nitko nikad nije rekao da sam ružna bez šminke ili zašto se ne šminkam
a zašto ti u profilu piše da si muško ako se nisi nikad šminkaLA
Odgovori sa citatom
Star 01-07-08, 11:29   #220 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-06-08
Poruka: 36
ma_la se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
a zašto ti u profilu piše da si muško ako se nisi nikad šminkaLA
ne kužim al nema veze. ugl. profil nisam uredila..
ma_la je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, s minka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112