| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; čitajuči ovakve komentare odlučila sam se uključiti.... e ovako dečki moji,ako vam toliko smeta šminka na curi,pa zaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) | ||||||
| fear of the dark | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure čitajuči ovakve komentare odlučila sam se uključiti.... e ovako dečki moji,ako vam toliko smeta šminka na curi,pa zašto onda ne nađete neku curičku koja se ne šminka? svi imate sigurno neke cure koje se šminkaju.... mogu se okladit... Citat:
to joj je na trepavicama pa ne diraš ju valjd po trepavicama? meni je baš lijepo kad cura naglasi trepavice... Citat:
![]() Citat:
....što se tiče šminkanja i bez šminke .... ![]() Citat:
why? ti se ne šminkaš?Citat:
nije niko...al ovisi šta je za kog pretjetrivanje... Citat:
i uopće me ne zanima jel se to nekom sviđa il ne,meni je važno da se meni sviđa....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||||||
| | |
| | #212 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
E pa to! Imam jaaako velike oči i okrugle pa mislim da mi je ljepše tako ![]()
__________________ Aj em hepi baksuz | |
| | |
| | #213 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-06-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 29
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat: Očito živim u kraju gdje cure pretjeruju sa svime pa izgledaju oslikano. Naravno ima ih i koje imaju mjeru pa izgledaju sasvim dobro, no i dalje nisam fan ![]() | |
| | |
| | #216 (permalink) | ||
| fear of the dark | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
ma i kod nas je tako da cure izgledaju "oslikano" ne sve ali većina... to ti je tako u današnje vrijeme... znači ti preferiraš samo cure bez šminke? Citat:
joj,znam ja jednu,izgleda ko rakun u faci,stavi pretjerano puno pudrea i još neko rozo rumenilo nanese nepravilno na facu pa izgleda još gore.... kontam da moš rukom uzet i skinit sav puder kao neku masku...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #217 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 334
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure kao sad dečki ne voli šminku kod cure, al ne znam baš bi li primijetili neku na ulici bez imalo šminke, s neizraženim ocima...svima ipak u oko upadne lijepo našminkana cura, nego njima smeta ako je prejako ili glupo našminkana
__________________ Postoje noci kad suze same teku, kad covjek umire od boli, kad nema snage da moli, a osjeca samo jedno; da nekog voli... |
| | |
| | #218 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-06-08
Poruka: 36
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
ja se uopće ne šminkam i nikad se u svojih 16 god nisam šminkala. jednostavno nemam nikakvu potrebu za time. bila sam par puta stavila olovku na oči.. ali nitko nikad nije rekao da sam ružna bez šminke ili zašto se ne šminkam | |
| | |
| | #219 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure a zašto ti u profilu piše da si muško ako se nisi nikad šminkaLA
__________________ oj hilterico jebem li ti zube, zbog tebe me i cure više ne ljube |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

to joj je na trepavicama pa ne diraš ju valjd po trepavicama? meni je baš lijepo kad cura naglasi trepavice... 
....
nije kraj svijeta ako se pojavi prišt. I meni se nekad stvori haha