| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Ja se uopće ne šminkam, niti trošim lovu na bilo kakvu vrstu šminke. Jednostavno nisam osjetila potrbu da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Ja se uopće ne šminkam, niti trošim lovu na bilo kakvu vrstu šminke. Jednostavno nisam osjetila potrbu da se natrkeljam s tim. Možda nekad kad idem van stavim maskaru i sjenilo. Puder skoro pa nikad, ni nemam ga. Meni je to živa tlaka.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #222 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
a možda je cura jako lijepa bez šminke.... i ima nešto u sebi...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #223 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure meni uopće nije bitno... čak bih rekao da mi je najljepša kad je na moru sva onak prirodna ![]() dobro naravno da će se za izlaske skockat, zna se ona fino skockat,ali meni je i bez šminke stvarno super, nije da mi šminka uopće nešto predstavlja
__________________ |
| | |
| | #224 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-06-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 29
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
Preferiram diskretno kad već mora biti, gotičarke i wannabe-gotičarke mi nisu zanimljive. Volim prirodno ![]() | |
| | |
| | #226 (permalink) |
| MrCina | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure nek se sminkaju koliko god zele...samo mi je malo glupo, u biti potpuno nepotrebno kad prirodno lijepa cura natrpa na lice tonu sminke ![]() inace se malo sminkam, puder, maskara i ponekad olovka za oci
__________________ oces da ti operem sajbu? |
| | |
| | #228 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure nisi nikada? baš ni mrvicu pudera ili korektora stavio na sebe? dosta muških stavlja to...ali u vrlo malim količinama
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.

baš ni mrvicu pudera ili korektora stavio na sebe?