| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; hmm...crna olovka za oci,iste boje sjenilo,neki pinkish ruz..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-08 Lokacija: ..negdje između ulice i raja..
Poruka: 7
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure [quote=teica;1017453]Ja se uopće ne šminkam, niti trošim lovu na bilo kakvu vrstu šminke. Jednostavno nisam osjetila potrbu da se natrkeljam s tim. QUOTE] potpis
__________________ .. no tears, no fears no ruined years.. =) |
| | |
| | #235 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: dalmacija
Poruka: 3
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure pa evo npr.ja - vrlo malo se šminkam i dosta mi je ljudi reklo da sam lijepša bez šminke nego s njom....a ta šminka je maskara i ništa više.... a punooooooo lijepše mi je vidjeti prirodnu žensku jer se tada vidi kakva je, jer sa šminkom je svak lijep.... |
| | |
| | #238 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure da manje je vise, a kad se ujutro probudis pokraj nje i dozivis infarskt kad ju vidis bez sminke, kaj i onda ti se isto svidja ha, a kad ostaris pokraj nje a ona i dalje mora nosit sminku jer izgleda ko mrtvac poslje kise, kaj i tad je to ok , ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Starter | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure pa imam jedan primjer kaj se tice toga. isla samnom u razred jedna cura, neka ljepotica stalno dotjerana ko da ide na bal. inace neka darkerica il punkerica il sta je vec bila. mislim da ni ona sama nije znala. cak i kad smo bili ujutro u skoli ona je dosla u 7h nasminkana, uređena i sve. i fakat je zgledala ko komad. i onda smo imali jednu dubotu neku probu, a ona je zaspala pa nije dosla a nismo mogli pocet bez nje. nazvali smo ju nek dođe i ona u zurbi nije stigla stavit sminku pa je dosla nenasminkana. kad smo ju mi vidjeli nismo znali dal bi se smijali ili plakali. bila sva neka naotecena izgledala je ko da je tri dana rudnik kopala i sad tak dosla u skolu. zenska se 4 godine skrivala pod tom fasadom pudera i dok ju je njezin decko vidio, odmah je prekinuo s njom. stvarno je izgledala grozno a i ta sminka joj je facu jos vise unistila.
__________________ Mi smo oni na koje su nas nasi roditelji upozoravali |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

potpis

Mi smo oni na koje su nas nasi roditelji upozoravali