| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Meni je osobno lipo vidit lipo nasminkanu zensku... Zenska koja se zna lipo nasminkat izgleda profinjenije... A lipo nasminkano nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Meni je osobno lipo vidit lipo nasminkanu zensku... Zenska koja se zna lipo nasminkat izgleda profinjenije... A lipo nasminkano nije 5 kg pudera i jarka boja na ocima i obrazima, nego bas ono taman, da istakne ono sta valja na njoj, a prikrije nedostatke.. Eto toga se ja drzim.. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,992
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure uopce nemora biti jurice... sve je to ljepota... ja samo cekam kad bu skemba usla u modu
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure meni osobno nije bitna sminka....ak je cura lijepa, bit ce takva i sa i bez sminke
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
bitno se držati crta lica. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure nek ima malo al sad 2 tone e jebenu
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure uopce mi nije bitna jer mi je ljepse kad ju vidim rano ujutro bez sminke onako natecenu svu sa podocnjacima to je prava ljepota
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Pa ako je lijepo našminkana onda ok, ali ja šminku koristim samo kad moram (dakle larfam se za posao i neke specijalne prigode, inače koristim samo maskaru, a i to rijetko) jedina šminka bez koje ne mogu je labelo, pogotovo sad kad je vani ovak hladno
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.