| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Imam čudno mišljenje o curama koje ne stavljaju barem maskaru na oči.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure zasto? ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 87
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure ^ne znam. To full nije problem stavit, lako je i brzo, a daje super efekt. I ne mislim sad ono da ne stavi koji put..tipa kad je stresan ispit pa se ne mari za takve stvari. Nego jednostavno ne kužim cure koje si mogu dozvolit da nekoliko dana za redom dolaze bez trunke šminke. Osim ako su jako jako prirodno lijepe..al to je rijetkost jer takve baš stave i malo šminke da budu još ljepše.
__________________ |
| | |
| | #35 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure To mi je tako bezveze... Idem u dućan, šminka. Idem, na subotnju kavu, šminka A samo zato jer će možda eto naići taj neki...tipično pubertetlijski! Prek ljeta skoro da i nemam ništa, a maskaru na +30... svaka čast! ![]() Zimi bez dobre kreme i labella ne idem van...jedino kaj "često" stavim je malo rumenila ili maskaru ponekad.
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Jel ti to ozbiljno? Slažem se s Dorinom, ne vidim razlog zbog kojeg bi se šminkala kad idem u dućan ili u kvart na kavu, to mi je užasno plitko razmišljanje, kaj ne mogu ok izgledati bez šminke?čista glupost ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
ali nemam nikakvo drugacije misljenje o takvim ljudima, ko voli nek izvoli meni se nekad ne da petljati sa sminkom iako mi treba 10 min da se nasminkam.. znala sam i u diskac ili navecer u birc otic bez sminke i u trenirci, idem se zabavljat, koga briga za sminku ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Prije netko dobro napisao malo je više. Mislim da je smisao šminke istaknuti ljepotu lica, a što se tiče mana mislim da mi dečki primjetimo mane i sa i bez šminke, a ono što vi cure smatrate manama mi to neprimjećujemo. Lijepo mi je vidjet našminkanu i općenito dotjeranu curu, prije ću je pogledat, samo ne treba pretjerivat. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

zasto?