| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: M@tej@ Joj, joj, joj, kako vi muškarci zapravo skačete sami sebi u usta. Tu vas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
Što se mene tiče ja volim šminku iako se sve rjeđe šminkam, gotovo nikad, osim korektora i rumenila tu i tamo.. ali ako imam prilike negdje otići uživam u uljepšavanju i šminkanju, pa jesam li žensko ili nisam Bitno je samo ne pretjerivati, i našminkati se tako da se to ni ne primjeti, pogotovo ako je šminka za dan. | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure ima nešto u tome da je žena lijepa i bez šminke,a ima i malo više kad ima šminku na sebi... ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
prva stvar, ne skacemo si mi nista u usta, drugacije je kad gledas neku curu na cesti , recimo neka to bude i neka tv voditeljica, nego kada imamo voljenu osobu pored sebe i gledamo nju, isto tako je i oblacenje , volimo pogledat neku glupacu obucenu ko teska sponzorusa, ali nebi volili da se nasa cura tako obuce i ponasa, tako je i sa sminkom, dobro meni osobno je na mojoj dragoj ili na bilo kojoj curi odvratno vidjeti boli glava puno sminke,jednostavno pokraj sebe hocemo imati curu prirodnog izgleda a ne neku krampacu sa toliko sminke da moras kopat tu sminku da bi dosao da njene prirodne koze, ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure daj ne izmišljaj..jedno je napisati a drugo je misliti...kao svi bi htjeli neku običnu,a misle da mi je neka jebena najbolja hardkor zgodna miss ljepote..stoga ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure mozda je to tvoje misljenje, a ne od drugih, ja nisam rekao da si ljudi ne zamisljaju neznam kakvu curu,i ali kad imas neku pored sebe nezelis imati curu koja se ustane ujutro i odmah se prima sminke ili sjedis vani s njom a ona se sminka i takve gluposti, kaj bi volio neku curu koju nemres poljubit kak spada a da poslje poljupca postanes ko transsexualac koliko sminke s nje predje na tebe, nemoj govoriti gluposti
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure I ja isto, mrim kad sjedim dugo a ona se uznoji ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.

Bitno je samo ne pretjerivati, i našminkati se tako da se to ni ne primjeti, pogotovo ako je šminka za dan.