Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: looka1 ...ima tu istine ! hehe...ja kad vidim žensku koja je doslovno kurva, ne idem ju barit, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-07, 07:18   #71 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,433
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure

Citat:
Pravi autor: looka1 Pogledaj Poruke
...ima tu istine ! hehe...ja kad vidim žensku koja je doslovno kurva, ne idem ju barit, nego one mene idu barit !!!
uprav tako, one trebaju pare a ne ti
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 15:45   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,673
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

ahaha
kad se sitim ove epizode fresh princ-a
YouTube - Fresh Prince "Earthquake" (2)
nevolim previse sminke,pogtovo gadan ruz na usnama i kad falije sa sjenilom..
neke zene tribaju dobar savjet prije nego vanka izadu sa tom kamuflazom ...
neke se toliko opako nasminkaju da se utope u okolis pa ih ni nevidim

Tolleranza Zero
RizLA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 17:14   #73 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,486
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

a jeste vi muški grozni.....
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 16:21   #74 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,359
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Kod cure mi nije bitna šminka, ako ju to čini sretno nek se šminka, ali ako na sebe stavi tonu toga onda mislim da nikome nije lijepo za vidjeti.

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 16:33   #75 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,354
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Ne volim puno šminke,ako se već želi šminkati neko to bude malo
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-01-08, 23:46   #76 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 1,178
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

mislim da je lijepa cura lijepa i bez šminke pa ne treba značit da se šminka jer je ružna......šminka prikriva neke sitne nepravilnosti ,naglašava ono što je lijepo,al nemože cura sa velikim nosom ili ružnim zubima izgledat puno ljepše kad se našminka.......ja se šminkam kako kad,za fax minimalno,korektor i maskara,nekad rumenilo,al zato kad idem van....sve....olovka,maskara,korektor,puder,rumenilo.....glupo mi je kad cura uvijek izgleda isto,i za fax i za van,isto našminkana....mislim da ipak treba postojat razlika u količini šminke za dan i noć...
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 07:08   #77 (permalink)
dr.sc. Foruma

driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
mislim da je lijepa cura lijepa i bez šminke pa ne treba značit da se šminka jer je ružna......šminka prikriva neke sitne nepravilnosti ,naglašava ono što je lijepo,al nemože cura sa velikim nosom ili ružnim zubima izgledat puno ljepše kad se našminka.......ja se šminkam kako kad,za fax minimalno,korektor i maskara,nekad rumenilo,al zato kad idem van....sve....olovka,maskara,korektor,puder,rumenilo.....glupo mi je kad cura uvijek izgleda isto,i za fax i za van,isto našminkana....mislim da ipak treba postojat razlika u količini šminke za dan i noć...
kaj kilo za dan, kilo za noc, samo razlicite boje, pa kaj cure vole izgledat ko united colors of benneton,
svagdje po malo boje,necega, pa kaj se ti sminkas i kad ides spavat da nebi slucajno neko uletio u tvoju sobu i vidio te bez sminke, i kad ides na wc, tak da si i tamo ljepo izgledas, pa jebemu, kaj nije to malo pretjerivanje, ajd malo ali dan noc, od jutra do sutra
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 12:27   #78 (permalink)
prof. Foruma

petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
kaj kilo za dan, kilo za noc, samo razlicite boje, pa kaj cure vole izgledat ko united colors of benneton,
svagdje po malo boje,necega, pa kaj se ti sminkas i kad ides spavat da nebi slucajno neko uletio u tvoju sobu i vidio te bez sminke, i kad ides na wc, tak da si i tamo ljepo izgledas, pa jebemu, kaj nije to malo pretjerivanje, ajd malo ali dan noc, od jutra do sutra
nismo se mi skužili.....ja sam napisala da cura ne bi trebala imat na sebi istu količinu šminke kad ide van i kad ide do faxa ili negdje.....da preko dana stavi malo,navečer više....ali ne treba pretjerivat....nikako ne volim vidjet curu totalno narančastu u faci od silnih pudera i rumenila...i na očima neku jaku šminku.....pa tako da kod mene UCOB ne prolazi niti ja to prakticiram.....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 14:38   #79 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
nismo se mi skužili.....ja sam napisala da cura ne bi trebala imat na sebi istu količinu šminke kad ide van i kad ide do faxa ili negdje.....da preko dana stavi malo,navečer više....ali ne treba pretjerivat....nikako ne volim vidjet curu totalno narančastu u faci od silnih pudera i rumenila...i na očima neku jaku šminku.....pa tako da kod mene UCOB ne prolazi niti ja to prakticiram.....

a tak da, to je ok, a hebemu krivo sam te shvatio, , tak je jos ok iak ja volim vise vidjet curu bez sminke
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 14:43   #80 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
a tak da, to je ok, a hebemu krivo sam te shvatio, , tak je jos ok iak ja volim vise vidjet curu bez sminke
a niš,onda malo više idi do bazena,teretane,dućana....tamo su bez šminke...trebale bi bit...
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, s minka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113