| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: looka1 ...ima tu istine ! hehe...ja kad vidim žensku koja je doslovno kurva, ne idem ju barit, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure ahaha kad se sitim ove epizode fresh princ-a YouTube - Fresh Prince "Earthquake" (2) nevolim previse sminke,pogtovo gadan ruz na usnama i kad falije sa sjenilom.. neke zene tribaju dobar savjet prije nego vanka izadu sa tom kamuflazom ... neke se toliko opako nasminkaju da se utope u okolis pa ih ni nevidim
__________________ Za te uvik mora biti, a meni kako bude. Tolleranza Zero |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Kod cure mi nije bitna šminka, ako ju to čini sretno nek se šminka, ali ako na sebe stavi tonu toga onda mislim da nikome nije lijepo za vidjeti.
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure mislim da je lijepa cura lijepa i bez šminke pa ne treba značit da se šminka jer je ružna......šminka prikriva neke sitne nepravilnosti ,naglašava ono što je lijepo,al nemože cura sa velikim nosom ili ružnim zubima izgledat puno ljepše kad se našminka.......ja se šminkam kako kad,za fax minimalno,korektor i maskara,nekad rumenilo,al zato kad idem van....sve....olovka,maskara,korektor,puder,rumenilo.....glupo mi je kad cura uvijek izgleda isto,i za fax i za van,isto našminkana....mislim da ipak treba postojat razlika u količini šminke za dan i noć... |
| | |
| | #77 (permalink) | |
kaj kilo za dan, kilo za noc, samo razlicite boje, pa kaj cure vole izgledat ko united colors of benneton,svagdje po malo boje,necega, pa kaj se ti sminkas i kad ides spavat da nebi slucajno neko uletio u tvoju sobu i vidio te bez sminke, i kad ides na wc, tak da si i tamo ljepo izgledas, pa jebemu, kaj nije to malo pretjerivanje, ajd malo ali dan noc, od jutra do sutra ![]() ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure Citat:
| |
| | |
| | #79 (permalink) | |
a tak da, to je ok, a hebemu krivo sam te shvatio, , tak je jos ok iak ja volim vise vidjet curu bez sminke ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, s minka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

kaj kilo za dan, kilo za noc, samo razlicite boje, pa kaj cure vole izgledat ko united colors of benneton,
, tak je jos ok iak ja volim vise vidjet curu bez sminke