Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Koliko vam je bitna šminka kod cure u Društvo forumu; zanimljiva stvar da vecina kao voli zenske bez sminke, al koga ce prije primjetit? nasminkanu zensku ili nenasminkanu?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-01-08, 16:59   #81 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Koliko vam je bitna šminka kod cure

zanimljiva stvar da vecina kao voli zenske bez sminke, al koga ce prije primjetit? nasminkanu zensku ili nenasminkanu?
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:08   #82 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Neke žene šminkom znaju postići onaj seksi, atraktivan look, dok su bez šminke isto lijepe ali obične.
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 19:37   #83 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,343
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
zanimljiva stvar da vecina kao voli zenske bez sminke, al koga ce prije primjetit? nasminkanu zensku ili nenasminkanu?
ako se već šminka treba se znati našminkati
Star 02-01-08, 19:41   #84 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

nije bitno jel našminkana ili nije,već ako je,kako je našminkana.....kad pretjera sa šminkom,izgleda ružnije nego bez šminke...a opet ako se zna našminkat,može puno bolje izgledat nego bez....i normalno da će ju takvu prije primijetit......
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 21:36   #85 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

bitna je..bitna jako!

iza nje stoji tama, ponor, pakao neprospavanih noći, djevojačkih briga, godine rada u polju...etc....

ružna sam, ni šminka mi ne pomaže.
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 07:19   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
a niš,onda malo više idi do bazena,teretane,dućana....tamo su bez šminke...trebale bi bit...
bazen, i onda pokraj neke ok vidim bakicu s osmjehom gebisa, i onda odustanem, teretane, pa da tam su bez sminke al dizu 150 na bendj , ducan pa da ja placam njen racun od sopinga, pa jebemu ma otici cu ja u sumu

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
ružna sam, ni šminka mi ne pomaže.
a plasticna operacija

Zadnji Uredio driver1zg : 03-01-08 u 07:22.
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 11:58   #87 (permalink)
Banned

kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

za kirurgiju neam paru....oš me sponzorirat?
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 12:02   #88 (permalink)
prof. Foruma

petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
za kirurgiju neam paru....oš me sponzorirat?
e a jel bi operirala šta da možeš,i ako bi, šta bi to bilo...?
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 12:03   #89 (permalink)
Banned

još uvijek ništa ne bih operirala, ali nemam ništa protiv e.kirurgije(dok ostaje u nekim granicama normale)
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 12:07   #90 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
još uvijek ništa ne bih operirala, ali nemam ništa protiv e.kirurgije(dok ostaje u nekim granicama normale)
tako je i kod mene......ja ne bi ništa,al ko voli nek izvoli....al bez pretjerivanja......
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, s minka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114