Ma ja mogu biti gotova i za 5 minuta, a mogu se s guštom šminkati i pola ure pa i duže. Što je najgore rezultat na kraju bude jednak...![]()
Raspravljate o temi koliko vremena potrošite pred ogledalom!? u Teens forumu, dio Društvo foruma; Koliko vremena provedete pred ogledalom? Meni treba barem pola sata da se spremim za izlazak u petak ili subotu navečer!...
Ma ja mogu biti gotova i za 5 minuta, a mogu se s guštom šminkati i pola ure pa i duže. Što je najgore rezultat na kraju bude jednak...![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
sexualni život mi je tako loš da ni vrijeme ne mogu potrošit![]()
![]()
a ono, tusiranje, pa brijanje ak trea, oblacenje...a maks pol sata...
5-10 min, dok se nasminkam..
inace se ne sminkam bas, treba mi max 5 minuta da stavim puder, onda jos samo bacim škic i to je to![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Ovako za fax svaki dan 10 min, za izlazak 15. U subotu sam si dala truda pa sam se spremala nekih pola sata i, kao što i latoa kaže, na kraju je rezutat bio jednak.
Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.
curke gdje se ekspresno daju nac takve poput vas...............osim na forumu...![]()
Ma ne gledam se uopće, uplašim se ak slučajno pogledam pa izbjegavam
Uglavnom stavljam samo puder, rumenilo i maskaru kad idem raditi, ovako u slbodno vrijeme uopće se ne šminkam, sad me drži ta faza i super mi je![]()
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.