| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Lice ili tijelo!?! u Društvo forumu; Evo vrlo jednostavno... Sto prije birate na decku/curi: lice ili tijelo I sto posebno gledate na odabranom podrucju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-07-07 Godina: 61
Poruka: 18
![]() | Re: Lice ili tijelo!?! podjednako.... ako ima totalno dobru facu a trulo tijelo... nije to dobro isto tako ako ima predobro tijelo a facu grdu.. isto nie dobro al mislim ipak faca malo vise
__________________ kakve veze ima kefir vrhnje i bioaktiv ako malo dijete dode nha laptop a na ledima ima upregnut radijator koji radi na pribliznoj vbrijednosti štefa koji poije coca colu albanskog podrijetla? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lice ili tijelo!?! Lice naravno... ako ima dobru građu tijela (i dečko i cura), uvijek ga može tjelovježbom dovesti do savršenstva, dok se lice može samo operacijom promjeniti, a to mi je bljak.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Lice ili tijelo!?! Mi lajk oboje, možda ipak lice prvo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« Pitanje???
|
pomoc pls! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:58.