| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Lice ili tijelo!?! u Društvo forumu; osmijeh, a tek onda ostalo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-06-08 Lokacija: rijeka
Poruka: 15
![]() | Re: Lice ili tijelo!?! lice gledam... oci posebno.... usta.... osmjeh....i to. i naravno jos se nade vremena i za tijelo proucit. ma nekako mora sve pasat. onako samo sebi. uglavnom. da. eto.
__________________ ...jej... |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Lice ili tijelo!?! padam na fizicki izgled fakat i vec se pocinjem osjecat ko neki izrod ...al meni zenska mora dobro zgledat i fizicki me privuc da bi ja ista pomisljao...zovite me povrsnim al meni je to bitno, uzivam u pogledu na zensko tijelo..![]() kad ju primjetim cijelu ju odmjerim i ak ima lijepo lice mogu zanemarit ostatak...al to je vrlo rijetko...cist zbog razloga jer ak ima lijepo lice ima i odlicno tijelo... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-07-08 Godina: 21
Poruka: 459
![]() | Re: Lice ili tijelo!?! Za tijelo bi je svjedno jer volim svakakvo, i vitko, punije, opushtenije i sl. Faca mi je bitna jer mi daje sliku da li se mogu osjechati ugodno uz tu osobu. Bitno mi je da chu je zheljeti, da che mi odgovarati izgledom, ali najvazhnije che mi biti od izgleda stil razmishljanja i treba imati inteligentnosti u sebi. ![]() |
| | |
![]() |
« Nešto
|
Što vam znači "cool"? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:40.

...al meni zenska mora dobro zgledat i fizicki me privuc da bi ja ista pomisljao...zovite me povrsnim al meni je to bitno, uzivam u pogledu na zensko tijelo..