| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Lice ili tijelo!?! u Društvo forumu; lice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 419
![]() ![]() | Re: Lice ili tijelo!?! tijelo. pod uvjetom da je lice barem koliko toliko prihvatljivo i "održavano". dok sam bio mlađi lice mi je bilo bitnije, jer zapravo u većini slučajeva je upravo lice to što zapaziš na osobi i što te prvo privuče/ne privuče. međutim vremenom sam shvatio da nije sve što sija zlato i da prvi dojam često može zavarati te nas natjerati da ne otkrijemo što se krije ispod....a to može biti velika šteta. ispod se može kriti pravi neotkriveni dragulj... lijepo lice je nešto što ti je priroda podarila ili nije. to nije niti tvoja krivica niti zasluga. tijelo je pak nešto na čemu se može raditi i ono je ogledalo tvojih navika i životnih pogleda. ono nam puno više govori o nekoj osobi nego samo lice. upravo su te životne navike i pogledi nešto što me na nekoj osobi može privući ili odbiti, a ne genetika na koju nitko ne može utjecati. nema većeg razočaranja od djevojke prekrasna lica a zapuštena tijela. tako velik a neiskorišten potencijal... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-01-08
Poruka: 13
![]() | Re: Lice ili tijelo!?! glavno da je u duši dobra, ne gledam izgled ![]() al' zamalo, biram oboje ![]() tijelo gledam cijelo u cjelini s tim da preferiram dobro dupe, sise nek nije daska samo i da nije žakovih proporcija, a na licu..pa nek ima lijepe zube, prćast nos, osmijeh ovakav , odličan ten, njegovanu dugu kosu(plavusa? hmhm) moze imati i mali pirs na nosueto, nisam previse zahtjevan |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Lice ili tijelo!?! prvo sisu ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
« Mama ili Tata?
|
Nešto »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

, odličan ten, njegovanu dugu kosu(plavusa? hmhm) moze imati i mali pirs na nosu