| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Lice ili tijelo!?! u Društvo forumu; Tijelo, iako mi deckic ima i tijelo i liceko.... mislim imaju svi decki vise manje oboje ali moj ima oboje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 24
Poruka: 59
![]() | Re: Lice ili tijelo!?! ok al šta ako se dogodi da izađeš van a ono sve neke polovnjače; apa ništa pribavit neku pilu(ameri bi rekli chainsaw) i reži brate pa onda do BILLE skokniti po neko super ljepilo i udri . Ako je dobra vecer onda su dovoljne tri da od njih sastaviš neku osmicu, al frka nastane kad odu studentice![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 81
![]() | Re: Lice ili tijelo!?! ovo srednje, ili !!! valjanje ...salim se ! Naravno prvo lice, a posebno gledam : oči, kosu, ma sve, tijelo nije ni tak bitno, 2 tjedna bicikliranja i teretane sve popravi (kod onih cura kaj imaju samo par kila viška, a ne 100 kl ) !!!
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lice ili tijelo!?! neznam..padam na šarm samosvijesnost,inteligenciju,humor i pažnju..a onda mi osoba automatski izgleda bolje..ali recimo lice,premda gledam nekako stil oblačenja..to mi puno govori o osobi
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Lice ili tijelo!?! sise ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
« Mama ili Tata?
|
Nešto »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.

. Ako je dobra vecer onda su dovoljne tri da od njih sastaviš neku osmicu, al frka nastane kad odu studentice

...salim se ! Naravno prvo lice, a posebno gledam : oči, kosu, ma sve, tijelo nije ni tak bitno, 2 tjedna bicikliranja i teretane sve popravi (kod onih cura kaj imaju samo par kila viška, a ne 100 kl ) !!!