| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Maloljetnički sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: gggiga Heh pošalji mi svoj mail na link pa ti pošaljem... daj šalji na pp ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 151
![]() | Re: Maloljetnički sex jbg ništa posebno al opet da se pogledat i smijat i da ovaj klip ima u sebi par mjeseci ništa novo .To šta se jebu sa 16 i snimaju njihova volja.druga stvar je oko bure koja se svako tolko digne oko ovakvih klipova a šta je drugo za očekivat od mulaca nego da postavljaju klipove čim se izjebu u kojima to dokumentiraju
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Čula sam za to, ali nisam pogledala snimku. Što se tiče maloljetničkog seksa kao takvog - nemam ništa protiv. Na kraju krajeva, neki od 16 su zreliji od onih od 18. Nek' svatko radi što hoće i što ga je volja. Međutim, primijetila sam da se taj seks danas ipak malo preolako shvaća. Kad sam ja imala 14,15 godina, takve mi stvari još nisu padale na pamet. Ja sam se tada prvi put poljubila, držala s dečkom za ruke po gradu i mislila kako sam jako ˝velika.˝ ![]() A ovi koji danas imaju 14,15 se najnormalnije seksaju s kim god stignu, uopće nije važno jesu li u vezi, koliko se znaju, što će se kasnije pričati, hoće li pokupit' kakvu boleštinu - više ništa nije važno, a mislim da je takvo ponašanje u dobi kad si ipak još dijete - pretjerano. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Citat:
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:41.

hehe
I pametni grijese
Mislim da ni pythonovci ne bi napravili smješniju scenu seksa. Koja tragedija