| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Maloljetnički sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vibica da, naravno, jebu se s kim stignu...daj si malo pogledaj oko sebe Pa i gledam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,062
![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Pa i gledam oko sebe, zato sam to i napisala. Ne kažem da su svi takvi, ali takvih je sve više.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex to je istina, no ti tako to nisi postavila...ili sam ja nesto krivo shvatila ali opet kad pogledas, mi smo danas isto "napredni" u odnosu na starije generacije
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Maloljetnički sex Citat:
ovisi.. vecina starijih je ulazila jako rano u brak pa time i u sexualne odnose... pa kad pogledas i nije neka ogromna razlika (ako izuzmes cinjenicu da se danas u brak stupa puno kasnije) ali danasnja djecurlija.. ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Citat:
.....sumnjam da bi to danas neka "djecurlija" podnjela. ali da su svi takvi, apsolutno se ne slazem.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Maloljetnički sex Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,062
![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Joj, joj, nejgore mi je kad čujem Ali mi danas smo napredniji i zreliji. Ma hajde, nisu današnji mulci ništa napredniji, već to samo misle. Ne može se uspoređivati vrijeme koje je bilo pred stoljeće-dva i puno više. Danas je sve drugačije. Tada se ljudi nisu (toliko) školovali, više su se bavili poljoprivredom, kraće su živjeli i normalno da im je bilo u interesu što prije se skrasit' i osnovat' svoju obitelj.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.