Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Maloljetnički sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Škorpionka Slažem se... Uostalom zač bi ''odrasli'' ljudi imali više prava sexat se nego maloljetnici??? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 16:35   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Maloljetnički sex

Citat:
Pravi autor: Škorpionka Pogledaj Poruke
Slažem se... Uostalom zač bi ''odrasli'' ljudi imali više prava sexat se nego maloljetnici???
kakva prava? vjerojatno zato jer maloljetnicima uglavnom fali koja daska u glavi... sto je normalno.. donekle..
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 20:06   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,527
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Hvala
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 22:26   #53 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

http://dnevnik.hr/scena/zanimljivost...la-trojke.html

16 godina a već sedmero djece
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 13:00   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
A moja poznanica je bila izvan sebe kada je s 20 saznala da je trudna i da su još i blizanci. (btw, taman je neki dan rodila dva zdrava dječaka )
I eto što mene živcira u ovakvim slučajevima - sad su oni državi na teret jer obitelj nema dovoljno novaca da uzdržava sve članove. Kao i kad na televiziji vidim obitelji od 10-ero djece kako žive u kolibi od 20 kvadrata i mole za pomoć. Pa valjda bi u moji živjeli tako da uz mene imaju još 9-ero djece.
Samo što ˝dobro˝, ovo je slučaj neinformirane maloljetnice koja očito ne zna za kontracepciju, ali zaista ne razumijem odrasle ljude koji su se doveli u istu situaciju.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 22:46   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 2
bela-zap se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bela-zap

...bilo je na provjereno..od 14 god se vec mladi mogu pocet fukat )
bela-zap je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 22:59   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,230
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

maloljetnicki sex je zakon
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 08:36   #57 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: bela-zap Pogledaj Poruke
...bilo je na provjereno..od 14 god se vec mladi mogu pocet fukat )
točno, bilo je na provjereno ali je rečeno sljedeće za cure:

vanjski izgled spolnog organa je već razvijen (usmine, vagina) ali epitel (površinski sloj...ajde recimo koža odnosno tkivo) nije razvijen do kraja, još uvijek je tanak, ne proizvodi dovoljno prirodne enzime koje štite od bakterija i upala... što znači da je mnogo veća mogućnost razvijanja upravo tih infekcija, upala i sl. stvari

prema tome...sex u 14god ... ne bih preporučio curama
Star 27-02-08, 14:17   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-02-08
Godina: 20
Poruka: 237
Ayanna se izdvaja iz maseAyanna se izdvaja iz mase

Ja sam ga uredno prakticirala kao maloljetnica i nemam niš protiv...

Iako mi se čini da ću itekako promijenit mišljenje kad moji klinci budu u pitanju!
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 15:16   #59 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,709
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
odvratno
Odgovori sa citatom
Star 27-02-08, 15:54   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ayanna Pogledaj Poruke
Ja sam ga uredno prakticirala kao maloljetnica i nemam niš protiv...

Iako mi se čini da ću itekako promijenit mišljenje kad moji klinci budu u pitanju!
onda nemaš ništa protiv, ili imaš itekako?

ne možeš se odlučit ili si jednostavno licemjerna?
Ja mislim da je ovo drugo.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114