| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Maloljetnički sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Škorpionka Slažem se... Uostalom zač bi ''odrasli'' ljudi imali više prava sexat se nego maloljetnici??? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Maloljetnički sex kakva prava? vjerojatno zato jer maloljetnicima uglavnom fali koja daska u glavi... sto je normalno.. donekle..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Citat: A moja poznanica je bila izvan sebe kada je s 20 saznala da je trudna i da su još i blizanci. (btw, taman je neki dan rodila dva zdrava dječaka )I eto što mene živcira u ovakvim slučajevima - sad su oni državi na teret jer obitelj nema dovoljno novaca da uzdržava sve članove. Kao i kad na televiziji vidim obitelji od 10-ero djece kako žive u kolibi od 20 kvadrata i mole za pomoć. Pa valjda bi u moji živjeli tako da uz mene imaju još 9-ero djece. ![]() Samo što ˝dobro˝, ovo je slučaj neinformirane maloljetnice koja očito ne zna za kontracepciju, ali zaista ne razumijem odrasle ljude koji su se doveli u istu situaciju. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex točno, bilo je na provjereno ali je rečeno sljedeće za cure: vanjski izgled spolnog organa je već razvijen (usmine, vagina) ali epitel (površinski sloj...ajde recimo koža odnosno tkivo) nije razvijen do kraja, još uvijek je tanak, ne proizvodi dovoljno prirodne enzime koje štite od bakterija i upala... što znači da je mnogo veća mogućnost razvijanja upravo tih infekcija, upala i sl. stvari prema tome...sex u 14god ... ne bih preporučio curama
__________________ |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Ja sam ga uredno prakticirala kao maloljetnica i nemam niš protiv... Iako mi se čini da ću itekako promijenit mišljenje kad moji klinci budu u pitanju! ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:59.

(btw, taman je neki dan rodila dva zdrava dječaka
)
)
Pali gume a ne dušu
... ne bih preporučio curama