| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Maloljetnički sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 onda nemaš ništa protiv, ili imaš itekako? ne možeš se odlučit ili si jednostavno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Citat:
Kao drugo, jel imaš djecu? Kad jednog dana tvoja 14-godišnja kčer dođe mami ( jer sumnjam da bi došla tati po pitanju seksa, ako uopće roditelju, ovisno od obitelji do obitelji) i kaže kako je ona odlučila početi se seksati. Žena kao žena, naravno da će to podijeliti sa svojim mužem, u ovom slučaju s tobom. Kakva bi bila tvoja reakcija? To kčeri, samo napred? Pitala bi te.... Kao treće, svoje osude i etikete ostavi za nekog drugog, ne dozvoljavam da me se vrjieđa, pogotovo kad to nije istina i kad dolazi od nekog tko me ne pozna. Amen.
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Maloljetnički sex ma ko da je to prvi grupnjak uopće. tak i kad su trojica zjebala žensku u kc i slikala a slike na netu završile se digla bura kak je to moguće. pa čovječe s kolko let je PROSJEK da se gubi nevinost? 17 mislim, dakle jebu se i sa 14, 15, 13, možda i 12. svi to znaju i pokušavaju ispast neznam kakvi pred javnosti kad to izađe u javnost
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #63 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maloljetnički sex Ne znam čemu ljutnja... možda si zaboravila šta si napisala pa da te podsjetim: Citat:
Citat:
Citat:
![]() Ti se možeš ljutit na mene, ali nemaš razloga. Možeš se samo ljutit na sebe jer si napisala ono što si napisala. Evo drugi put si napisala drukčije: Znači, ipak nemaš ništa protiv. Pa mogla si to odmah tako napisat pa bi ja stekao drukčiji dojam o tebi. Nemam, ali imam svoje mišljenje na koje imam pravo. Jedan veliki broj ljudi ga cijeni. Smrt fašizmu - slabo je narodu! ![]() | |||
| | |
| | #64 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Maloljetnički sex Citat:
![]() Rekla si da nemaš ništa proiv maloljetničkog sexa jer si ga TI prakticirala, ali kada će TVOJA djeca biti maloljetnici da ćeš biti jako protiv maloljetničkog sexa. To se zove licemjernost. Citat:
Jer ako se ona odlučila sexat, ja znam da joj to neću moći zabraniti, te da će ona to napraviti dal ja išta kažem ili ne, pa rađe napomenuti da se pazi i da ne pada na gluposti tipa bez kondoma je bolje, izvadit ću ga na vrijeme, itd. | ||
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Maloljetnički sex Citat:
![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

Zato ja staru nagovaram da što duuuuuže radi, daleko je penzija još. 

--->