| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Maloljetnički sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim ako se ne varam...od 16 godina pa na više je dozvoljeno se seksati...prema ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Maloljetnički sex Mislim da oni to ne rade iz gušta več iz da bi se pravili važni...Samnom ide jedan lik koji se prasko sa 13 godina!!! mg . I sada se on hvali, a meni je to glupo.Nisu sjesni što se sve može dogodite i koje su posljedice. Jedna od njih je i psihološka, da im se sex zgadi(pročitu u knjizi). Moja zaključak: Ne, ne treba bitit djevac/djevica prije braka i treba maldima ukazati na to što je zapravo sex. Jer, inače če biti posljedica, a tada je prekasno. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Maloljetnički sex od 15 pa nadalje ja sam bio s curom od 16 ipo i bila je pametnija i zanosnija od m njih od 20 do 80. ma muskarac je tu sam da dvori i omogucuje i priuscuje curine zelje. ako pak nades curu koja tebe daruje, to je vec blago stanje. ako mu tezis? ------------- bio mi laptop na serivsu. napravio up date. i windovs mi kaze da moj produkt nije registrirana kao treba.. i sad sve za blokava... naj rade bi koristio gol windovs bez icega... jel ima mi tko tako nesto za ponudit? |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() | Re: Maloljetnički sex ni ja. ali mislim da 15 moze proc bez problema... to sve ovisi o jezinoj pohotnosti, pa opet i na muskarcu koji joj aludi glavu tj napali je toliko da ne razmislja vise... nego samo o tom ali ali vjerujte mi ovo je isti slucaj i 25 godisnjakinjama djevala ili ne ha ha - isti kalup |
| | |
| | #76 (permalink) |
![]() | Re: Maloljetnički sex ma stari su uvjek manipulirali sa svim i svacim pa je tako i ostalo... cura s 25g se strasi upoznat s muskarcem iz tko zna kojeg razloga? da nije mozda manijak? tko zna ha aha ha ha ahaha |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.

mg . I sada se on hvali, a meni je to glupo.