| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Maloljetnički sex u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ponosnipurger cujem da u poljskoj zele zabranit zakonom sex prije 18 godina... kakve to ima veze s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08 Lokacija: Republika Sisak uujea
Poruka: 5
![]() | Re: Maloljetnički sex aaah..ne znam šta da kažem..slobodna je zemlja..ak se oće snimat nek se snimaju..mislim seks je dozvoljen i nek rade šta žele..mislim ak žele to podjelit sa svijetom neeka..meni je to uredu..tko voli nek izvoli dapače..nego jedino mi je žao cure jer je ona ispala najveća kurva,a dečki su frajeri ofc..aaal jbg C'est la vie ![]() |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Maloljetnički sex A tako je opčenito u životu... Cura koja je spavala s dečkon u 14-oj je kurva i tu se stvori velika halabuka oko toga kao "ona je već imala odnose" i te gluposti, a dečki su kao face, to je prejadno... Treba se ujednačit mišljenje prema curama i dečkima...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 18-04-08 Lokacija: Čapljina
Poruka: 499
![]() | Re: Maloljetnički sex Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

mg . I sada se on hvali, a meni je to glupo.