Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Mama ili Tata? u Društvo forumu; Ja sam guzonjin sin...

Vidi Rezultate Anketa: S kojim se roditeljem bolje slažete?
s mamom 54 53.47%
s tatom 47 46.53%
Glasači: 101. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-07, 10:57   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Mama ili Tata?

Ja sam guzonjin sin
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 11:10   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,542
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

kliknula sam mama , viđam ih vrlo rijetko , prođe nekad i 3 godine ... tako da sa te perspektive nemam pojma koji mi više nedostaje ..
ali dok smo živjeli zajedno malo sam bila bliža sa mamom
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 16:56   #13 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,226
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

S mamom sam povezanija i obozavam je, mozda zato sta sam vise s njom nego s ocem ali mi zna i ic na zivce vise iz istog razloga.
A otac me bolje razumi i s njim mogu o apsolutno svemu pricat i bit potpuno iskrena i jos dobit koristan savjet. A i slicnija sam njemu po karakteru, nego njoj. Iako me on turpija do prije nekoliko godina prezastitnickim ponasanjem,dok nisam prohadala s momkom koji je i njemu super.
Pa eto sad biram njega, mozda zato sta je sljedeca 2 miseca u Škotskoj, pa me ne masira po mozgu.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 17:09   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Prije sam se bolje slagala s mamom, ali što su stariji sve se manje razumijemo i komuniciramo
Tako da trenutno mogu reći - ni s mamom ni s tatom
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 19:16   #15 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Slažem se vrlo dobro s oboje, ali ipak sam malčice povezaniji s mamom jerbo od kad sam klinac tata radi vani. Pa se eto ne viđamo baš često, 3-4 put godišnje...Nekad i manje
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:44   #16 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

ne mogu glasati na ovoj anketi jer sam, na sreću, u odličnim odnosima s oboje

al ajde dobro, nekako sa starim mogu razgovarati o nekim stvarima o kojima s mamom ne mogu..

Zadnji Uredio prospero : 29-10-07 u 20:47.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:46   #17 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,119
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

i tata i mama

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 20:47   #18 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ma nijedno... isti su, ko ih spoji... stvarno ne znam...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 21:18   #19 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
ne mogu glasati na ovoj anketi jer sam, na sreću, u odličnim odnosima s oboje

al ajde dobro, nekako sa starim mogu razgovarati o nekim stvarima o kojima s mamom ne mogu..
Tako i ja identično.

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 11:57   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Bez obzira na sve , volim ih podjednako, naravno,ali opet mama je mama.S njom više mogu razgovarati o nekim mojim problemima pa mi je ona bliža, ali i tata je okej,popustljiviji je u nekim stvarima od mame.
Odgovor
Tagovi: mama, odnosi, roditeljima, tata

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111