| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Mama ili Tata? u Društvo forumu; a sto da kazem, evo trenutno je mama na putu vec tjedan dana i malo mi fali fakat se nemogu ... |
| Vidi Rezultate Anketa: S kojim se roditeljem bolje slažete? | |||
| s mamom | | 47 | 52.22% |
| s tatom | | 43 | 47.78% |
| Glasači: 90. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter | Re: Mama ili Tata? a sto da kazem, evo trenutno je mama na putu vec tjedan dana i malo mi fali fakat se nemogu odlučit jer mama, u neku ruku, vise brine , a stari daje para ko lud, i pusta mi da ostajem do kad oću van
__________________ SeeN BeTTer DayZ BuT STiLL BaLLiN |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mama ili Tata? Mogu reći da sam jako sretna jer imam najbolje roditelje na svijetu. Iako, nitko nije savršen pa tako ni oni... ne kažem da smo se uvijek odlično slagali i da je uvijek sve bilo u najboljem redu. Naprotiv, zadala sam im glavobolje i muke i zbog mene su prerano jadni osijedili Ne mogu reći s kim se bolje slažem, mami se naravno povjeravam i s njom sam ipak malo bliža, ali s tatom imam neki poseban odnos, on mi je više kao prijatelj, on me nikad ne tlači kao mama... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mama ili Tata? Mamaaaaaaaaaaaaaa!!!! Otišla je u Bosnu na par dana i sad se tu mučim!!! :smajlićkojisišupakosu Šala. Ovak. Mi smo naizgled "hladni"; nema izljeva pusica, zagrljaja i sličnih "ja te volim" sranja...to se podrazumijeva!!! Svaki odnos u kojemu JA ovisi o TI, sam suživot (kako obitelj, veze...) podrazumijeva ljubav! Znam da bi moji roditelji za mene napravili sve što je u njihovoj moći, ne bunim se ni na odgoj, ni na neke zabrane, jer znam da su bile za moje dobro, ma koliko ja tada lupala vratima. Napravili su od mene poprilično stabilnu osobu i zato im oboma velika hvala. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mama ili Tata? Citat:
Moji su meni dosta toga zabranjivali, nekad sam imala osjećaj da pretjeruju u nekim stvarima, a ja sam bila dosta buntovna i nisam trpila da mi se išta zabranjuje pa smo vječito "vodili ratove"... Zadnji Uredio Wamp : 01-11-07 u 13:05. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mama ili Tata? Mamu obožavam, ali prema njoj se ponašam zaštitnički jer je ona plaha i naivna..predobra, a s tatom sam frendica!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mama, odnosi, roditeljima, tata |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

al' nije...
stvarno tu ne mogu pravit razlike
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!