Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Mama ili Tata? u Društvo forumu; a sto da kazem, evo trenutno je mama na putu vec tjedan dana i malo mi fali fakat se nemogu ...

Vidi Rezultate Anketa: S kojim se roditeljem bolje slažete?
s mamom 47 52.22%
s tatom 43 47.78%
Glasači: 90. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-10-07, 16:49   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-10-07
Godina: 17
Poruka: 11
flyboy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku flyboy
Re: Mama ili Tata?

a sto da kazem, evo trenutno je mama na putu vec tjedan dana i malo mi fali
fakat se nemogu odlučit jer mama, u neku ruku, vise brine , a stari daje para ko lud, i pusta mi da ostajem do kad oću van
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 23:58   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,548
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Mislija sam , ako dovoljno brzo kliknem na oba, pa glasaj da će mi uvatit al' nije... stvarno tu ne mogu pravit razlike
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 00:08   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,046
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Mogu reći da sam jako sretna jer imam najbolje roditelje na svijetu. Iako, nitko nije savršen pa tako ni oni... ne kažem da smo se uvijek odlično slagali i da je uvijek sve bilo u najboljem redu. Naprotiv, zadala sam im glavobolje i muke i zbog mene su prerano jadni osijedili

Ne mogu reći s kim se bolje slažem, mami se naravno povjeravam i s njom sam ipak malo bliža, ali s tatom imam neki poseban odnos, on mi je više kao prijatelj, on me nikad ne tlači kao mama...
Wamp je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 11:36   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

ja se slažem s mamom više jer me brani kad se svađam s tatom!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:00   #25 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,750
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Mamaaaaaaaaaaaaaa!!!! Otišla je u Bosnu na par dana i sad se tu mučim!!! :smajlićkojisišupakosu
Šala.

Ovak. Mi smo naizgled "hladni"; nema izljeva pusica, zagrljaja i sličnih "ja te volim" sranja...to se podrazumijeva!!! Svaki odnos u kojemu JA ovisi o TI, sam suživot (kako obitelj, veze...) podrazumijeva ljubav!
Znam da bi moji roditelji za mene napravili sve što je u njihovoj moći, ne bunim se ni na odgoj, ni na neke zabrane, jer znam da su bile za moje dobro, ma koliko ja tada lupala vratima. Napravili su od mene poprilično stabilnu osobu i zato im oboma velika hvala.
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:02   #26 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,046
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Znam da bi moji roditelji za mene napravili sve što je u njihovoj moći, ne bunim se ni na odgoj, ni na neke zabrane, jer znam da su bile za moje dobro, ma koliko ja tada lupala vratima.
Upravo to...

Moji su meni dosta toga zabranjivali, nekad sam imala osjećaj da pretjeruju u nekim stvarima, a ja sam bila dosta buntovna i nisam trpila da mi se išta zabranjuje pa smo vječito "vodili ratove"...

Zadnji Uredio Wamp : 01-11-07 u 13:05.
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 13:51   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Mamu obožavam, ali prema njoj se ponašam zaštitnički jer je ona plaha i naivna..predobra, a s tatom sam frendica!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 09:03   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,977
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

mama je tip koji bi odabrao za frenda da mi već nije mama

(nikad nisam ništa žicao ni jednog ni drugog)
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 16:50   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-11-07
Godina: 19
Poruka: 49
Bule-top se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bule-top

ja sa starim...
Bule-top je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 18:02   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 518
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

zanimljivi su komentari nekih da preferiraju jednog nad drugim zbog stvari tipa: daje mi novac, ne ispituje me puno, pusta me da budem vani kolko hocu
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mama, odnosi, roditeljima, tata

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108