| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; evo zanima me kad ste poceli (ako je ikad) markirati iliti bijezali iz skole? ... jeste li imali neki razlog za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | markiranje evo zanima me kad ste poceli (ako je ikad) markirati iliti bijezali iz skole? ... jeste li imali neki razlog za to ili ste bezveze bjezali? ... koliko cesto? ... kamo ste isli kad bi markirali? .......... ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| MrCina | Re: markiranje prije srednje nisam markirala uopce ![]() a onda...cesto ...a razlozi najcesci: dodjem u skolu i saznam za nekih par testova, taj dan imamo profesora koji ni ne primjeti kad netko pobjegne...ili jednostavno pila mi se kava (ili nesto drugo) u tom trenutku...a ekipu za markiranje nikada nije bilo tesko naci ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: markiranje U osnovnoj nisam uopće markirao, tu i tamo bi zbrisao ako bi bio neki ispit ali to se dogodilo možda dvaput tokom cijelog školovanja u O.Š...A onda stigoh ja u srednju, i počeo markirat bezveze. Ja bi već u prvih mjesec i pol ispucao normu neopravdanih, a onda bi se do kraja školske godine žilavio. A markirao sam stvarno bez razloga, najviše zbog nogometa ili košarke ispred škole, pa onda zbog kava, biljara i inih gluposti. A kad je stvarno trebalo markirat, onda sam papao govanca ...Kasnije kad su počeli oni pregledi za vojsku i novačenje, onda sam skoro svaki tjedan dolazio s onim papirićem od vojnog odsjeka, pa je ubrzo postalo smiješno. Kad god bi me razrednik pitao di sam bio utorkom prva 3 sata, ja bi mahao s onim i odgovarao da sam bio na pregledu za vojsku .. Uglavnom, nisam to baš mudro odigrao nikad, ali bi svake godine ispucao svoju kvotu neopravdanih ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje Nisam u osnovnoj nikada, niti u prvom srednje, a onda sam upisala drugi razred i tu sz počele nevolje ![]() Sve mi je bio razlog za markirati, a najveći je bio taj što nisam mogla u toj školi sjediti 7 sati na jednom mjestu i ne otvoriti usta, a kad bih ih dobila priliku otvoriti dobila bih 1 ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje Kod nas se to "markiranje" zove picavanje. U osnovnoj nisam picavao. To se jednostavno nije radilo. A u srednjoj - pošto je moja škola bila najštreberskija u gradu, a moj razred jedna od dva najštreberskija u toj i takvoj školi, nije se baš moglo picavat. Recimo, više od 10 neopravdanih sati bilo je razlog za isključenje iz škole. Nakon 5 neopravdanih sati bio je razgovor sa oba roditelja kod ravnateljice, i tako to... Tako da i nisam nešto previše picavao, možda 2-3 puta u godini.. Uglavnom na Hajdukove utamice ![]() U četvrtom razredu nešto više, jer su nam kao maturantima to malo više tolerirali, ali opet ništa spektakularno...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: markiranje Citat:
Do 6. razreda nisam imala razloga...ali kad su počeli hormoni raditi 100 na sat, dečki i brzo propale veze...mi nije bilo baš lako. Kad sam bila u bedu nisam pričala ni sa kim, samo sam sjedila i pokušavala se izvući sa zadnjeg sata, nabrajajući probleme koje sam stvarno imala...ali nije išlo uvijek pa bi pod Zemljopisom pobjegla s frendicom...ali samo 2 puta se dogodilo nešto takvo
__________________ This day will never happen again | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Godina: 18
Poruka: 2
![]() | Re: markiranje ja ne markiram po jedan sat ili dva nego po cjele dane i to odem na kavu s ekipom i tak me nema u prosjeku po 1-2 dana tjedno u skoli(a ispricnicu nabavim ili od doktora il ju sam napravim ili bez ispricnice ispricam vecinu jer imam dobru rasku koja sve opravdava na rjec)! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: markiranje ni ja nisam u osnovnoj markirao, nije bilo potrebe....upisao srednju i do 3 razreda nisam imao neku pretjeranu potrebu, a onda u 3 razredu popizdio ali maksimalno....posto sam imao 2 dana praksu i 3 dana skole u skoli bih bio sve ukupno nekih 10 sati...svaki dan bih otisao kad bi me puklo ili uopce cijeli tjedan ne bih dosao....markirao sam iz banalnih razloga, ali nikad nisam otisao ni sa jednog ispita, osim ako cijela ekipa nije isla...posto mi je razrednik ziva legenda, a ja sam jos bio i najbolji ucenik razreda pa mi je sve opravdavao...imao sam srece ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:03.

...a razlozi najcesci: dodjem u skolu i saznam za nekih par testova, taj dan imamo profesora koji ni ne primjeti kad netko pobjegne...ili jednostavno pila mi se kava (ili nesto drugo) u tom trenutku...a ekipu za markiranje nikada nije bilo tesko naci 

Sram me bilo
Ali bar ću imati šta pričat unucima