Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; evo zanima me kad ste poceli (ako je ikad) markirati iliti bijezali iz skole? ... jeste li imali neki razlog za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-07-07, 11:02   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,145
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
markiranje

evo zanima me kad ste poceli (ako je ikad) markirati iliti bijezali iz skole? ... jeste li imali neki razlog za to ili ste bezveze bjezali? ... koliko cesto? ... kamo ste isli kad bi markirali? ..........
a tebe za sebe...
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 11:10   #2 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,629
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: markiranje

prije srednje nisam markirala uopce

a onda...cesto ...a razlozi najcesci: dodjem u skolu i saznam za nekih par testova, taj dan imamo profesora koji ni ne primjeti kad netko pobjegne...ili jednostavno pila mi se kava (ili nesto drugo) u tom trenutku...a ekipu za markiranje nikada nije bilo tesko naci
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 13:12   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

U osnovnoj nisam uopće markirao, tu i tamo bi zbrisao ako bi bio neki ispit ali to se dogodilo možda dvaput tokom cijelog školovanja u O.Š...A onda stigoh ja u srednju, i počeo markirat bezveze. Ja bi već u prvih mjesec i pol ispucao normu neopravdanih, a onda bi se do kraja školske godine žilavio. A markirao sam stvarno bez razloga, najviše zbog nogometa ili košarke ispred škole, pa onda zbog kava, biljara i inih gluposti. A kad je stvarno trebalo markirat, onda sam papao govanca ...

Kasnije kad su počeli oni pregledi za vojsku i novačenje, onda sam skoro svaki tjedan dolazio s onim papirićem od vojnog odsjeka, pa je ubrzo postalo smiješno. Kad god bi me razrednik pitao di sam bio utorkom prva 3 sata, ja bi mahao s onim i odgovarao da sam bio na pregledu za vojsku ..

Uglavnom, nisam to baš mudro odigrao nikad, ali bi svake godine ispucao svoju kvotu neopravdanih
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 14:03   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Nisam u osnovnoj nikada, niti u prvom srednje, a onda sam upisala drugi razred i tu sz počele nevolje

Sve mi je bio razlog za markirati, a najveći je bio taj što nisam mogla u toj školi sjediti 7 sati na jednom mjestu i ne otvoriti usta, a kad bih ih dobila priliku otvoriti dobila bih 1
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 15:15   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja jesam, ali duga priča, neugodno mi je o tome, bila sam baš zločesta jako. Zadnje godine srednje škole su bile kritične Sram me bilo Ali bar ću imati šta pričat unucima
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 15:23   #6 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Kod nas se to "markiranje" zove picavanje.

U osnovnoj nisam picavao. To se jednostavno nije radilo.

A u srednjoj - pošto je moja škola bila najštreberskija u gradu, a moj razred jedna od dva najštreberskija u toj i takvoj školi, nije se baš moglo picavat. Recimo, više od 10 neopravdanih sati bilo je razlog za isključenje iz škole. Nakon 5 neopravdanih sati bio je razgovor sa oba roditelja kod ravnateljice, i tako to...

Tako da i nisam nešto previše picavao, možda 2-3 puta u godini.. Uglavnom na Hajdukove utamice

U četvrtom razredu nešto više, jer su nam kao maturantima to malo više tolerirali, ali opet ništa spektakularno...
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 15:40   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Hehehe,joj ja sam se namarkirao u 2. razredu najviše,imao sam preko 300 izostanaka i od toga 20ak neopravdanih,kad nađem svjedodžbu uslikati ću pa staviti sliku
EDIT: počeo u 8. razredu
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 16:52   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,952
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
evo zanima me kad ste poceli (ako je ikad) markirati iliti bijezali iz skole? ... jeste li imali neki razlog za to ili ste bezveze bjezali? ... koliko cesto? ... kamo ste isli kad bi markirali? ..........

Do 6. razreda nisam imala razloga...ali kad su počeli hormoni raditi 100 na sat, dečki i brzo propale veze...mi nije bilo baš lako. Kad sam bila u bedu nisam pričala ni sa kim, samo sam sjedila i pokušavala se izvući sa zadnjeg sata, nabrajajući probleme koje sam stvarno imala...ali nije išlo uvijek pa bi pod Zemljopisom pobjegla s frendicom...ali samo 2 puta se dogodilo nešto takvo
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:31   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 2
rudesanac89 se izdvaja iz mase

ja ne markiram po jedan sat ili dva nego po cjele dane i to odem na kavu s ekipom i tak me nema u prosjeku po 1-2 dana tjedno u skoli(a ispricnicu nabavim ili od doktora il ju sam napravim ili bez ispricnice ispricam vecinu jer imam dobru rasku koja sve opravdava na rjec)!
rudesanac89 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 19:51   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,145
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

ni ja nisam u osnovnoj markirao, nije bilo potrebe....upisao srednju i do 3 razreda nisam imao neku pretjeranu potrebu, a onda u 3 razredu popizdio ali maksimalno....posto sam imao 2 dana praksu i 3 dana skole u skoli bih bio sve ukupno nekih 10 sati...svaki dan bih otisao kad bi me puklo ili uopce cijeli tjedan ne bih dosao....markirao sam iz banalnih razloga, ali nikad nisam otisao ni sa jednog ispita, osim ako cijela ekipa nije isla...posto mi je razrednik ziva legenda, a ja sam jos bio i najbolji ucenik razreda pa mi je sve opravdavao...imao sam srece
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103