| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Rowanne Počela sam bježati u 1. razredu srednje da bih u 3. ostvarila vrhunac. Zašto? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: markiranje samo 6, to sam ja u dva tjedna skupio al samo zato sto za tih 6 stvarno nisam imao sto izmisliti, inace bi ih bilo dosta vise...
__________________ Noc... tisina... konj te jebo koja mjesecina. ja gol.... ti gola... jebo bi i mrtvog vola, a kamoli ne tebe ljubavi moja. Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() | Re: markiranje heh...imam oko 7 neopravdanih, a oko190 opravdanih...eeee...sama se sebi ćudim kako sam sve to uspjela opravdati!!!! a ugl. budem ili na kavi il šećem po gradu....ono,bolje neg u školi ![]() strašna sam! |
| | |
| | #97 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: markiranje Ako sam u srednjoj išta radila, onda sam markirala. Ne uvijek zbog ispita, kave ili nekog entog razloga, nego jednostavno tamo nije bilo za izdržat. Mnogi iz moje generacije ali i drugi koji su išli u tu gimnaziju bi se složili sa mnom. Profesori su bili katastrofa, ali ne po zanimanju nego po naravi. Više su vodili brige čije je ko dijete, jel ima dečka/curu ovakvog ili onakvog, jel na dijeti ili jede li što, zašto je obukao nešto ove boje a ne one, jel neki predak išo u istu gim. i td. Podosta ih je bilo bez ikakve emocije i uživali su u tome ne bi li nekome spustili, povrijedili ga (sad, znam da tako razmišlja podosta srednjoškolaca, ali je ovo relativno mala sredina, pa se znalo za njih kakvi su i u privatnom životu). Markiranje je vrlo rijetko bilo ludo i nezaboravno, ali danas bi ponovila sve (i više) ili u najboljem slučaju otišla u neku dugu srednju. Često sam se pitala da li previše fantaziram, ali kad sam došla na okrutni fax preporodila sam se. I kolege s kojima sam išla u istu srednju totalno su živnuli.
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 15
Poruka: 73
![]() | Re: markiranje ..mi sE sWi u raZzu d0g0W0rIM0..maRRkat cHem0 i sWe suPeR..i d0Dje taj tRen kaD trEbam0 iCh..sWi 0Dem0 p0 jaKne itD..i na kRaJu sE nitK0 ne uSsudI 0ticH.. ![]()
__________________ xXx ..luW ya.. xXx |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() | Re: markiranje kod nas nema sloge... baš upravo što kažeš: i kada se dogovorimo, uvijek se par ljudi mora usrati neopravdanih sati....i naravno nitko ne ode! pa onda nas par,svaki tjedan barem 1dan ili bar par sati moramo negdje otići...bez razloga....eto tako ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:30.

Ja sam pacifista. 

al samo zato sto za tih 6 stvarno nisam imao sto izmisliti, inace bi ih bilo dosta vise...

..luW ya..