| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; I kod nas svi se lijepo dogovorimo da markiramo i onda nitko nece! .i onda moramo samo nas par... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Godina: 17
Poruka: 35
![]() | Re: markiranje ajme, ja sam markirala jos od osnovne, i to mi je uslo u naviku pa markiram i u srednjoj, iako ja skola stroga. ma vec se izvucem... najcesce markiram s ispitivanja, a zatim s ispita jer mi je uvijek nekako lakse pisat ispit nego odgovarat usmeno... zadnji put sam markirala jucer i to s ispita jer nisam naucila pa smo ja i jos neku frendovi isli na kavu... inace kad markiram idem ili na kavu (ako jos netko markira) ili odem u wc pa tamo cucim 45 miuta i nadam se da mi nitko nece doc. |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: markiranje Citat:
ti to ozbiljno? Pa bolje da sama odeš na kavu, ili prošetaš nego sama čučiš u wc-u. ![]() Nikad ne markiram zbog ispitivanja ili ispita -odgovorno snosim posljedice kampanjskog učenja (a i ne volim neopravdane). ali markiram kada mi je dosadno (što je jako često..)...Tako da ja nikad ne čučim u wc-u - tamo je još dosadnije nego na satu. ![]() | |
| | |
| | #104 (permalink) |
![]() | Re: markiranje ma znam ja to, al sta cu sama na kavi... ali da bi izasla iz skole, morm proc pored svih mogucih skolskih prozora i jos ako dolje stoji rvnatelj... a ovako decki imaju kljuc od kuhinje pa odemo kroz kuhinju... neki put ga ne uzmu pa mi ne preostaje nis drugo... |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() | Re: markiranje ma meni nije nekad problem moje itekako kampanjsko ucenje, nego mi se jednostavno ne da bit na satu pa odem ako jos netko ide... ne znam, valjda mi je preslo u naviku... ali ne bjezim puno, mozda 2-3 sata tjedno, nekad nikad ali najbolje mi je kad u cet moram kod doktora pa ne idem ni u petak u skolu jer imam ispricnicu. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: markiranje Ja sam trenutno 8. razz i kad vidim vaše priče kako niste nikad u osnovnoj markirali, stvarno se začudin... Kad god mi je neko ispitivanje ili nešto, ostanem kod kuće i to stara opravda, a ovako kad su dan i predmeti u ton danu oke, al samo jean šteka, onda odem s tog sata, bilo s kim ili sama, svejedno mi je. . . Škola mi je bila do utorka, nisam u sridu imala zbog blagdana župe i taj zadnji dan u utorak san picala, al srića niko me nije prijavia da falin, pa san otišla bez neopravdanog... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

ti to ozbiljno? Pa bolje da sama odeš na kavu, ili prošetaš nego sama čučiš u wc-u.