| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; u 7 razu sam marikrao pa smo svi najbeali, zvali nam starce..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: markiranje huh mi smo bili kolegijalan razred uglavnom (osim par likova i cura koji su morali biti uvik na nastavi) pa smo cesto poceli markirat vec od 5. ili 6. osnovne... nije da je to najpozitivnije, al opet ima toliko zgoda i napetosti u tin danima da se ne moze opisat, ipak dogodilo se tu i tamo da smo nastradali... sve u svemu meni je bilo svejedno jer mi to i ovako nije utjecalo na prosjek pa me bolila briga, dok su neki u zelji da budu cool ili sto vec znali popusit jako
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: markiranje Sićan se prvog nekog grupnog markiranja 6. osnovne sa zemljopisa,al smo bili face sutradan smo se svi išli isprićat prof![]() Kroz srednju san dosta biža,al san uglavnom nabavlja dobre ispričnice jedno vrime u 3.srednje nisan uopće bia na satovima al to me dobro stajalo kad je doma došlo pismo iz šk sa obavjesti da san dobia ukor radi neopravdanih izostanaka |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: markiranje a ko ne bjezi jbt, ja sad u 2. raz bjezim zbog gluposti npr, u srijedu nikako nemogu kavu popit i zapalit cigar pa pobjegnem sa predsata i prvog sata onda, bjezim kad imam nekog profesora koji ne zapisuje evo, sad mi jos jedan neopravdani trea za ukor, a izvlacim se jbt kolko puta sam doneso ispričnicu kućne izrade i nasjela razrednica uvijek, a ispricnicu nabavio jer mi od frendice iz razreda majka doktorica, a ta frendica bjezi ko luda iz skole, tako da to nije problem jednom je ona sebi doma išla pisat ispricnicu, i napisala bolest iz knjige od patologije, a razrednica zna latinski, i govori joj: pa ženo božja po ovome što piše na ispričnici ti bi trebala biti mrtva a razred u smijeh
__________________ |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08 Godina: 16
Poruka: 22
![]() | Re: markiranje hmm prvi put u osnovnoj onako pri kraju osmog razreda - onda smo bili glavni likovi kad bi obruzali xD a sada onako okinem par zadnjih sati i skoro nikad me ne zapisu, ali je stvar u tome sto skoro svaki dan zakasnim 5 minuta na prvi sat pa se onda moram mucit da mi se to opravda ... skupilo se tako 20-tak neopravdanih :/ |
| | |
| | #128 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,063
![]() ![]() | Re: markiranje bit ce zanimljivo vidjet kolko ce ljudi markirat ak imaju skolu popodne... ![]()
__________________ ....No, woman, no cry; No woman, no cry. Woman, little sister, don't shed no tears; No, woman, no cry.... |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: markiranje Citat:
Ja imam oko stotinjak-dvjestotinjak opravdanih i desetak neopravdanih.... Ove opravdane nakupim kada dobijem upalu uha pa znam po cijeli mjesec biti doma![]()
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:26.

jedno vrime u 3.srednje nisan uopće bia na satovima
al to me dobro stajalo kad je doma došlo pismo iz šk sa obavjesti da san dobia ukor radi neopravdanih izostanaka

Ja imam oko stotinjak-dvjestotinjak opravdanih i desetak neopravdanih.... Ove opravdane nakupim kada dobijem upalu uha pa znam po cijeli mjesec biti doma