Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; u osnovoj nisam markiro al imali smo ekipa i ja neopravdane ono, išli pod odmorom na odmor i onda ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-07-07, 12:02   #21 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Tony Montana

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 12
Tony Montana se izdvaja iz mase
Re: markiranje

u osnovoj nisam markiro al imali smo ekipa i ja neopravdane ono, išli pod odmorom na odmor i onda bi znali kasnit po 10-15 minuta i to uglavnom kod profesora iz fizike i profe iz likovnog, iz fizike nam je to prošlo 2-3 puta al onad je počeo dijelit neopravdane. dok u srednjoj, markiro bi kad mi se nebi recimo dalo doć na 1. sat il je neki test pa otiđemo, uglavnom na kavu, a jednom otišli na 2 sata u igraonicu koja je bila relativno blizu, i tak bi se to skupilo. evo jedan savjet kak sam ja riješio hrpu neopravdanih, neznam dal i vi isto s raskom zapisujete opravdane i neopravdane sate svaki mjesec, onda vas ona proziav pa čitamo ko kaj ima, e tu bi ja znao jednostavno prešutit 1-2 neopravdana i to je palilo, nikad me nisu skužili. jebeno
Tony Montana je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 12:34   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Prvi sam puta pobjegao u 7. razredu negdje pred kraj a u srednjoj svaki razred.Kad bi spojio sva bježanja u tri godine imao bi oko 23 neopravdana.Ali to nije ništa jer ima dosta njih koji skupe u jednom razredu 25 neopravdanih i oko 147 opravdanih a ti opravdani bi također mogli biti neopravdani jer ionako su mogli doći u školu a stalno se izmotavaju.Razlozi su uglavnom testovi,ispitivanja i zato što mi se ne da biti u školi.A da su profesori malo drukčiji ne bi nitko bježao.Školski sustav je općenito loš i jadan.Recimo zvoni za sat a 3-4 profesora pričaju na hodniku o glupostima a nakon 10 min. kaže neka profa joj gle zvonilo,koja glupača zvonilo je prije 10 min.A kad dođu nastavu dođu nakljukani tabletama,alkoholom u sebi,agresivni,bezobrazni i stalno ih boli glava.I onda kažu učenici nezainteresirani,moš mislit.
Giant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 13:43   #23 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Poruka: 99
Mala_opasnost se izdvaja iz mase

U osnovnoj sam zdimila sa sata jednom u cjeloj godini jer nije bilo optrebe...a sad u srednjoj sam otisla sa satova gdje profesor ne upisuje...ugl radi decka =) nismo iz izstog grada pa je dosao...a meni zadnji sat i ja ode...tako cjele godine, a u svjedodzbi mi pise samo 1 neopravdani
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 22:26   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

7 razred= 5 neopravdanih
8 razred= 39 neopravdanih
1 srednje= 42 neopravdana
2 srednje= krecem na jesen

Moglo bi se reci da mi razlozi za markiranje nisu bas pametni ali nasla bi se ekipa i tako,u skoli nije bas zabavno
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 22:01   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Reaper Pogledaj Poruke
7 razred= 5 neopravdanih

Moglo bi se reci da mi razlozi za markiranje nisu bas pametni ali nasla bi se ekipa i tako,u skoli nije bas zabavno
a kaj, ukor, opomena, nis
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 22:19   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

evo još jedna od onih tema ko ce ispast veca faca....

i kad ste vec kod tih opravdanih i gluposti ja sam ove godine imo 260 opravdanih i samo 6 neopravdanih (dobra razrednica i lukav ja...)
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 23:14   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

ja imam 54 opravdana i 0 opravdanih (u cijeloj godini) i boli me k

rade cu pokupiti 1 nego da bezveze odlazim sa sata ko neka pi***. satovi jesu dosadni, al zato uvijek odes na wc, do knjiznice, do kantine, malo u pusionu navratis. a ako mi se zbilja ne da biti na satu, onda cu markirati i vise od jednog sata i smuljati da sam bila kod doktora/tramvaj nije radio/vadila sam krv, a red je bio velik......smuljas samo tako hvala bogu hrv. sustav obrazovanja je los, a profesori popustljivi tako da se moze naci nacina bezbroj razloga za opravdanje/ispriku za izostanak

Zadnji Uredio vibica : 21-07-07 u 23:16.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 09:47   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,044
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
7 razred= 5 neopravdanih

Ajde nemoj srati i pravit se frajer da si imao 42 letio bi iz škole davnih dana ja sam imao 19 pa sam skoro izletio.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 21:57   #29 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Tony Montana

Poruka: 12
Tony Montana se izdvaja iz mase

Citat:
7 razred= 5 neopravdanih

je, je krečeš, krečeš
Tony Montana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 20:16   #30 (permalink)
Starter

Godina: 17
Poruka: 53
mojatajna se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mojatajna Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojatajna

nemam potrebe za bježanjem.. ali uvijek sam za kad se treba s društvom šmugnut na kavu... hehe
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111