| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; u osnovoj nisam markiro al imali smo ekipa i ja neopravdane ono, išli pod odmorom na odmor i onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 12
![]() | Re: markiranje u osnovoj nisam markiro al imali smo ekipa i ja neopravdane ono, išli pod odmorom na odmor i onda bi znali kasnit po 10-15 minuta i to uglavnom kod profesora iz fizike i profe iz likovnog, iz fizike nam je to prošlo 2-3 puta al onad je počeo dijelit neopravdane. dok u srednjoj, markiro bi kad mi se nebi recimo dalo doć na 1. sat il je neki test pa otiđemo, uglavnom na kavu, a jednom otišli na 2 sata u igraonicu koja je bila relativno blizu, i tak bi se to skupilo. evo jedan savjet kak sam ja riješio hrpu neopravdanih, neznam dal i vi isto s raskom zapisujete opravdane i neopravdane sate svaki mjesec, onda vas ona proziav pa čitamo ko kaj ima, e tu bi ja znao jednostavno prešutit 1-2 neopravdana i to je palilo, nikad me nisu skužili. jebeno |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: markiranje Prvi sam puta pobjegao u 7. razredu negdje pred kraj a u srednjoj svaki razred.Kad bi spojio sva bježanja u tri godine imao bi oko 23 neopravdana.Ali to nije ništa jer ima dosta njih koji skupe u jednom razredu 25 neopravdanih i oko 147 opravdanih a ti opravdani bi također mogli biti neopravdani jer ionako su mogli doći u školu a stalno se izmotavaju.Razlozi su uglavnom testovi,ispitivanja i zato što mi se ne da biti u školi.A da su profesori malo drukčiji ne bi nitko bježao.Školski sustav je općenito loš i jadan.Recimo zvoni za sat a 3-4 profesora pričaju na hodniku o glupostima a nakon 10 min. kaže neka profa joj gle zvonilo,koja glupača zvonilo je prije 10 min.A kad dođu nastavu dođu nakljukani tabletama,alkoholom u sebi,agresivni,bezobrazni i stalno ih boli glava.I onda kažu učenici nezainteresirani,moš mislit. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Re: markiranje U osnovnoj sam zdimila sa sata jednom u cjeloj godini jer nije bilo optrebe...a sad u srednjoj sam otisla sa satova gdje profesor ne upisuje...ugl radi decka =) nismo iz izstog grada pa je dosao...a meni zadnji sat i ja ode...tako cjele godine, a u svjedodzbi mi pise samo 1 neopravdani ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: markiranje 7 razred= 5 neopravdanih 8 razred= 39 neopravdanih 1 srednje= 42 neopravdana 2 srednje= krecem na jesen Moglo bi se reci da mi razlozi za markiranje nisu bas pametni ali nasla bi se ekipa i tako,u skoli nije bas zabavno ![]()
__________________ I glupost je za ljude, samo to pametni ne razumiju ![]() Pendrek lomi kosti ali srce ne! ARMADA Rijeka Tko slusa cajku jebemo mu majku |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: markiranje evo još jedna od onih tema ko ce ispast veca faca.... i kad ste vec kod tih opravdanih i gluposti ja sam ove godine imo 260 opravdanih i samo 6 neopravdanih (dobra razrednica i lukav ja...)
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje ja imam 54 opravdana i 0 opravdanih (u cijeloj godini) i boli me krade cu pokupiti 1 nego da bezveze odlazim sa sata ko neka pi***. satovi jesu dosadni, al zato uvijek odes na wc, do knjiznice, do kantine, malo u pusionu navratis. a ako mi se zbilja ne da biti na satu, onda cu markirati i vise od jednog sata i smuljati da sam bila kod doktora/tramvaj nije radio/vadila sam krv, a red je bio velik......smuljas samo tako hvala bogu hrv. sustav obrazovanja je los, a profesori popustljivi tako da se moze naci nacina bezbroj razloga za opravdanje/ispriku za izostanak ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. Zadnji Uredio vibica : 21-07-07 u 23:16. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:19.

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...

hvala bogu hrv. sustav obrazovanja je los, a profesori popustljivi tako da se moze naci nacina bezbroj razloga za opravdanje/ispriku za izostanak