Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dave ni ja nisam u osnovnoj markirao, nije bilo potrebe....upisao srednju i do 3 razreda nisam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 18:05   #41 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: markiranje

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
ni ja nisam u osnovnoj markirao, nije bilo potrebe....upisao srednju i do 3 razreda nisam imao neku pretjeranu potrebu, a onda u 3 razredu popizdio ali maksimalno....posto sam imao 2 dana praksu i 3 dana skole u skoli bih bio sve ukupno nekih 10 sati...svaki dan bih otisao kad bi me puklo ili uopce cijeli tjedan ne bih dosao....markirao sam iz banalnih razloga, ali nikad nisam otisao ni sa jednog ispita, osim ako cijela ekipa nije isla...posto mi je razrednik ziva legenda, a ja sam jos bio i najbolji ucenik razreda pa mi je sve opravdavao...imao sam srece
A u 3. razredu si počeo markirat ha ?...hehehe, živi svjedok sam bila dadada... Isao si doslovno iz dosade...HAHA sjecam se jednom kad si rekao da ces umrijeti ako ostanes jos 5 minuta u toj skoli i otisao nakon2, 3, sata... I jednom kad te stari uhvatio da sjedis na klupici u gradu a trebao si biti u skoli hahahaha....

O.T. ja nisam nikad markirala, samo jednom i taj mi neopravdani stoji lipo u ovogodisnjoj svjedodžbi, doduse imam ih 2 ali ovaj drugi nemam pojma di sam i kako zaradila...Kod nas dobijes neopravdani ako zakasnis na sat, pa vjerojatno tako..Inace na tjelesni ne idem skoro nikad kad je prvi sat, al ne dobijem neopravdani, inace bilo bi belaja..hehehe

Zadnji Uredio Moja malenkost : 26-08-07 u 18:08.
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 21:21   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,183
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
A u 3. razredu si počeo markirat ha ?...hehehe, živi svjedok sam bila dadada... Isao si doslovno iz dosade...HAHA sjecam se jednom kad si rekao da ces umrijeti ako ostanes jos 5 minuta u toj skoli i otisao nakon2, 3, sata... I jednom kad te stari uhvatio da sjedis na klupici u gradu a trebao si biti u skoli hahahaha....

O.T. ja nisam nikad markirala, samo jednom i taj mi neopravdani stoji lipo u ovogodisnjoj svjedodžbi, doduse imam ih 2 ali ovaj drugi nemam pojma di sam i kako zaradila...Kod nas dobijes neopravdani ako zakasnis na sat, pa vjerojatno tako..Inace na tjelesni ne idem skoro nikad kad je prvi sat, al ne dobijem neopravdani, inace bilo bi belaja..hehehe
hahahhahahahhaha....e te dane nikad necu zaboravit (koliko god to cudno zvucalo)...hahahhahahahah

pravi primjerak gimnazijskog strebera
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 23:18   #43 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
hahahhahahahhaha....e te dane nikad necu zaboravit (koliko god to cudno zvucalo)...hahahhahahahah

pravi primjerak gimnazijskog strebera
Pa naravno da neces zaboravit kad su srednjoskolski dani uvijek nekako najlijepsi i dragi...

gimnazijski štreber super kompliment od najboljeg učenika u razredu
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 23:20   #44 (permalink)
oka
Starter

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 17
oka se izdvaja iz mase

rijetko sam bježo ali u izbacivanju sa sata sam rekorder na daleko
u 7 i 8 razredu osnoven sam bio izbacivan po tjednu jedno 4,5 puta u mojoj školi je haos bio od mog razreda od 14 muškaraca 11 dobilo predisključenje a škola napravljena da bi primala ove izbačene iz drugih ova škola u postojanju od 30 godina nikad nikog izbacila nije hehe ludi mostar
zapadni mostar jedan je zapadni mostar
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 21:26   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 21
Poruka: 20
mrs.adams se izdvaja iz mase

od 1. srednjeg
mrs.adams je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 05:34   #46 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika techno_knight

Datum registracije: 16-11-06
Godina: 16
Poruka: 425
techno_knight se izdvaja iz mase

prosle godine,prvi sr.
ove godine necu,nadam se
techno_knight je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 20:00   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-07
Poruka: 17
CrazyLegs se izdvaja iz mase

U 7. razredu,al bez ikakvog razloga,a sad u srednjoj po potrebi.
CrazyLegs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 20:08   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

samo sam 2 puta markirala,i to jednom sa likovnog jer nam je baba htjela uvalit kontrolni 2 tjedna prije,i jednom sa hrvatskog.
e da,moja malenkost,kod nas dobiješ neopravdani i kad ne zakasniš na sat i to kod žitkeca
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 22:04   #49 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
samo sam 2 puta markirala,i to jednom sa likovnog jer nam je baba htjela uvalit kontrolni 2 tjedna prije,i jednom sa hrvatskog.
e da,moja malenkost,kod nas dobiješ neopravdani i kad ne zakasniš na sat i to kod žitkeca
ma oni ludi znam ja to malena...Ah...
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 01:14   #50 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika techno_knight

Datum registracije: 16-11-06
Godina: 16
Poruka: 425
techno_knight se izdvaja iz mase

ja reko da necu bjezati ..tek pocela godina ... a ja mako vec 3 puta _
techno_knight je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108