| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dave ni ja nisam u osnovnoj markirao, nije bilo potrebe....upisao srednju i do 3 razreda nisam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje Citat:
O.T. ja nisam nikad markirala, samo jednom i taj mi neopravdani stoji lipo u ovogodisnjoj svjedodžbi, doduse imam ih 2 ali ovaj drugi nemam pojma di sam i kako zaradila...Kod nas dobijes neopravdani ako zakasnis na sat, pa vjerojatno tako..Inace na tjelesni ne idem skoro nikad kad je prvi sat, al ne dobijem neopravdani, inace bilo bi belaja..hehehe
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Moja malenkost : 26-08-07 u 18:08. | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: markiranje Citat:
pravi primjerak gimnazijskog strebera ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje Citat:
gimnazijski štreber super kompliment od najboljeg učenika u razredu ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 17
![]() | Re: markiranje rijetko sam bježo ali u izbacivanju sa sata sam rekorder na daleko u 7 i 8 razredu osnoven sam bio izbacivan po tjednu jedno 4,5 puta u mojoj školi je haos bio od mog razreda od 14 muškaraca 11 dobilo predisključenje a škola napravljena da bi primala ove izbačene iz drugih ova škola u postojanju od 30 godina nikad nikog izbacila nije hehe ludi mostar zapadni mostar jedan je zapadni mostar
__________________ Samo Zrinjski & Inter |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: markiranje samo sam 2 puta markirala,i to jednom sa likovnog jer nam je baba htjela uvalit kontrolni 2 tjedna prije,i jednom sa hrvatskog. e da,moja malenkost,kod nas dobiješ neopravdani i kad ne zakasniš na sat i to kod žitkeca ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje ma oni ludi znam ja to malena...Ah...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

gimnazijski štreber