| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: techno_knight ja reko da necu bjezati ..tek pocela godina ... a ja mako vec 3 puta _ ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: markiranje Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: markiranje koja gimnazija Sram vas bilo... Ajme koji intelektualci nema šta ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | Citat:
JeDva cEkAn opeT OTiC Sa sAtA nA .... ![]() Ne ObAzIRiTe se Na MeNe.... ![]() ![]() NiKOmE sE Ne pIse dObRO kAd maRKiRa... u ToMe i Je cAr, ZaVraNjEnO VOcE je NaJSlAdE.... ![]()
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... Zadnji Uredio daidza : 26-12-07 u 01:59. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:04.

_

Sram vas bilo... Ajme koji intelektualci nema šta