| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi markiranje u Društvo forumu; Pa, ja sam počeo markirati u osnovnoj, ali to je bilo "ako cijeli razred onda i ja" iako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: markiranje Pa, ja sam počeo markirati u osnovnoj, ali to je bilo "ako cijeli razred onda i ja" iako se uvijek našlo onih koji se boje pa ne žele otići, pa sam tako skupio 5 neopravdanih! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: markiranje Ja se nemogu pofaliti sa svojin picanjen, počea san u 8 rz. kad mi je razrednica sve to opravdavala. U 1. srednje oko 12 U 2. srednje oko 14 Sad prvo polugodište 3. 14 , razrednica me svaki put pita di san bija već neki sat ja samo kažen na kavi a ono što mi želi opravdati to i ne pita. Samo da se pofalin mojin dobrin prijateljon. 2 godine za redon bija je nasve ukupno oko 50 školskih sati, normalono te 2 god. je pa tako da sad ide s menon u razred. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: markiranje uvijek imam razlog za markiranje, inace mi se ne isplati....evo sad zadnje polugodište u srednjoj...sad od ponedjeljka pocinje... al trudit cu se da sto manje markiram... pocela sam u 1.srednje ![]()
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjezanje iz skole, markiranje, markiranje iz skole |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:40.