| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ u Društvo forumu; 1. Moja soba nije ni velika,ni mala.Srednje je veličine.Djelim ju s bratom. Nasuprot ulaznih vrata nalazi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08
Poruka: 2
![]() | može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ 1. Moja soba nije ni velika,ni mala.Srednje je veličine.Djelim ju s bratom. Nasuprot ulaznih vrata nalazi se veliki prozor,stoga ona nije mračna.Desno od prozora nalazi se krevet na kat,za mene i mog brata.Moj brat spava na donjem katu,a ja na gornjem.Nije dobro djelit sobu s bratom,jer nemaš puno privatnosti.Nasuprot kreveta nalazi se radni stol s kompjuterom.Nasuprot velikog prozora nalazi se veliki ormar.Zidovi u sobi su svijetlo plave boje. Na podu se nalazi veliki okrugli tepih.Moja soba nije uvijek uredna,jer ju ne stignem uvijek pospremiti. -to je za sobu...evo 2. ja više dajem prednost gradu.Više volim moderana i urbarizirana mjesta od zaostalih i nerazvijenih.Na selu je jako dosadno te uvijek monotono.U gradu je uvijek sve u blizini te ima puno zanimljivih modnih trgovina. molim vas da mi pomognete---očajnički trebam pomoć--- ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ Ma na koji god jezik prevedeš dobro je. Vidiš da nije rekao ništa ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ Cool ![]() Ja bi mogla na hebrejski ili grčki. Neznam koji mi bolje leži ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ Ja mogu na mađarski...ako treba mislim....
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ E imam ideju ![]() Ajmo prevesti na koje znamo pa nek si dečko izabere. Jeste za? ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ Maj rum ejnt big, ejnt smol. ic midl sajz. aj šer it vit maj bradr. opozit of dor, der iz big vindou, sou it ejnt dark. rajt of d vindou der iz bed on tu flors, for mi end maj bradr. maj bradr slips on botom bed end aj on top bed. ic not gud tu šer jor ru vit jor bradr koz der ejnt inaf prajvsi ![]() nadam se da sam barem malo pomogao ![]()
__________________ Karlovačko. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:06.