Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ u Društvo forumu; 1. Moja soba nije ni velika,ni mala.Srednje je veličine.Djelim ju s bratom. Nasuprot ulaznih vrata nalazi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-04-08, 10:12   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-04-08
Poruka: 2
martach se izdvaja iz mase
može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___

1. Moja soba nije ni velika,ni mala.Srednje je veličine.Djelim ju s bratom. Nasuprot ulaznih vrata nalazi se veliki prozor,stoga ona nije mračna.Desno od prozora nalazi se krevet na kat,za mene i mog brata.Moj brat spava na donjem katu,a ja na gornjem.Nije dobro djelit sobu s bratom,jer nemaš puno privatnosti.Nasuprot kreveta nalazi se radni stol s kompjuterom.Nasuprot velikog prozora nalazi se veliki ormar.Zidovi u sobi su svijetlo plave boje. Na podu se nalazi veliki okrugli tepih.Moja soba nije uvijek uredna,jer ju ne stignem uvijek pospremiti.

-to je za sobu...evo 2.

ja više dajem prednost gradu.Više volim moderana i urbarizirana mjesta od zaostalih i nerazvijenih.Na selu je jako dosadno te uvijek monotono.U gradu je uvijek sve u blizini te ima puno zanimljivih modnih trgovina.

molim vas da mi pomognete---očajnički trebam pomoć---
martach je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 10:13   #2 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima
Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___

treba ti prevesti na engleski ili kaj?
ševa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 10:22   #3 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ma na koji god jezik prevedeš dobro je. Vidiš da nije rekao ništa
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 10:29   #4 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

ja ti mogu na japanski?
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 10:38   #5 (permalink)
forumska kuharica

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Cool

Ja bi mogla na hebrejski ili grčki. Neznam koji mi bolje leži
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 10:42   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,077
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 10:44   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 620
tajnica se izdvaja iz masetajnica se izdvaja iz masetajnica se izdvaja iz mase

Ja mogu na mađarski...ako treba mislim....
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 10:48   #8 (permalink)
forumska kuharica

E imam ideju

Ajmo prevesti na koje znamo pa nek si dečko izabere. Jeste za?
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 11:26   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,203
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Maj rum ejnt big, ejnt smol. ic midl sajz. aj šer it vit maj bradr. opozit of dor, der iz big vindou, sou it ejnt dark. rajt of d vindou der iz bed on tu flors, for mi end maj bradr. maj bradr slips on botom bed end aj on top bed. ic not gud tu šer jor ru vit jor bradr koz der ejnt inaf prajvsi

nadam se da sam barem malo pomogao
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 11:29   #10 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

gggiga rep+ jebote
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103