| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ u Društvo forumu; jel problem u prostoru ili gdje zivis? imas dva rijesenja prodi s 5 dobij stipendiju zavrsi fakultet i zavrsit ces ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ jel problem u prostoru ili gdje zivis? imas dva rijesenja prodi s 5 dobij stipendiju zavrsi fakultet i zavrsit ces u centru. ili nadi bogatog jebaca. ili podi u manekenke i ona slicna zanimanja... sto se tice tvoje sobe, ima ih jako puno iz velikih gradova koji nemaju vecu sobu od tebe. a ima ih sa sela i malih mjesta koji imaju 7 puta vecu sobu. ima ih sto su propali u centru pa su morali na selo ili ih sto mogu bit i na selu i u centru ima ih sto si obogatili na selu pa dosli u grad. centar je lijep ali i skup i dobar je samo za vucare. s toga citaj onu opciju s manekankama i slicnim zanimanjima... nije to tako nit lose |
| | |
| | #12 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ kaj ti briješ ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ haha, saznali smo sve moguce kombinacije selo_grad_veličina sobe. to me oduvjek zanimalo mafijas je "preveo" problem, al na svoj način ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ ko zna kak bi to na književnom hrvatskom prevel.. rupture disks veli englez a berstscheibe veli šwaba a kak bi rekel hrvoje ???
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ čmar? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #18 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ Čokoladno oko? ![]() O čem mi uopće pričamo ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ nije bitno, skužila si poantu. ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ mislim da ovom jadnom dečecu niko nebu pomogel da ovo prevede ![]() osim ako čokoladno oko nije 'način' kako da dođe do prijevoda ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.

kaj ti briješ