| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ u Društvo forumu; koji ste vi perverznjaci...hehehe....a ja mislim na ZOOK Proquip - Rupture Disks - Overpressure Protection Products - Since 1952__ a jeste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ koji ste vi perverznjaci...hehehe....a ja mislim na ZOOK Proquip - Rupture Disks - Overpressure Protection Products - Since 1952__ a jeste bagra....hahahahaha
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ Citat:
![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ BILOhitno jučer!! jadničak je ziher već ili dobio nedovoljan ili markirao ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 75
![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ e! kad se već prevađa zanima me jel neko zna španjolski? Ak neko zna nek i kaže kaj znači "viva la puna". To piše na jednom grafitu pokraj kojeg svaki dan prolazim i uvijek se pitam kaj to znači!!!
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: može li mi netko ovo prevesti?!pizzzzz__hitno___ Gigga rep+ ...svaka čast majstore, a Mafijašu ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:17.

a