hmmm pa još niakda nisam dobila odjebi od nikog
Raspravljate o temi najjači odjeb koji ste ikad dobili :D u Teens forumu, dio Društvo foruma; haha a sta drugo reci... najsmjesniji, najgluplji, itd. odjeb koji ste ikad dobili... eo npr. meni osobno je najgluplje bilo ...
hmmm pa još niakda nisam dobila odjebi od nikog
da sam presamostalna za njega![]()
stupid is as stupid does
Pa ne znam, mnei iskrteno ta "fora" nisi moj tip i nije tako glupa. Jer bilo je puno situaicja, i ima puno žena, koje su, ev, npr ako gledmao izgled - objektivno lijepe, neke i prekrasne, ali meni se nisu svidjele, jer eto, nisu taj "moj tip". Lijepe jesu, ali meni srce ne lupa brzo kad ih vidim. Isto može biti i sa osobnošću. Znam evo barem jendu curu koja je fenomenalna osoba, ali ja nikad ne bih mogao biti s njom jer smo prerazličiti. A i jako je zgodna k tome, ali eto. I subjektivno i objektivno je cura super, ali eto, nije moj tip - drugačiji smo jednostavno![]()
Trebala sam se nać s jednim dečkom a on mi je reko da bolje da se na vidimo, ali da je on siguran da ću nać dečka samo se moram potrudit jer inače neću dobro proć.
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
dobro napisa san uglavnom
al ono... u vecini slucajeva mi smo ti koji trebaju uletit (sto je i normalno) pa uglavnom popusimo odjeb...
ovisi tko kome ulijece, imas 4 mogucnosti, pa tako i 4 mogucih odjeba ...![]()
...a ovo sto kazes u vecini slucajeva, to nekako moze proci...![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Da, napisah za ono o "nisi moj tip", ali inaće, nisam nijedan odjeb nikad dobio. E to sad može značiti više stvari, pa si vi mislite koji je razlog
![]()