| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi najjači odjeb koji ste ikad dobili :D u Društvo forumu; haha a sta drugo reci... najsmjesniji, najgluplji, itd. odjeb koji ste ikad dobili... eo npr. meni osobno je najgluplje bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | najjači odjeb koji ste ikad dobili :D haha a sta drugo reci... najsmjesniji, najgluplji, itd. odjeb koji ste ikad dobili... eo npr. meni osobno je najgluplje bilo kad mi je cura rekla: "ti si meni super osoba, zgodan si mi i sve ali nisi moj tip!" isto tako mi je dobar "odjeb" bio kad sam uletio curi 2 godine starijoj od sebe i pita je broj i kad mi je rekla: "mozda neki drugi put" koji san debil, u silnoj zbrci sam je i ime zaboravio pitat (bila je subota navecer u kaficu jednom) ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 1 + 1 Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: na adaptaciji Godina: 27
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najjači odjeb koji ste ikad dobili :D da sam presamostalna za njega ![]()
__________________ Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-07-09 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najjači odjeb koji ste ikad dobili :D Pa ne znam, mnei iskrteno ta "fora" nisi moj tip i nije tako glupa. Jer bilo je puno situaicja, i ima puno žena, koje su, ev, npr ako gledmao izgled - objektivno lijepe, neke i prekrasne, ali meni se nisu svidjele, jer eto, nisu taj "moj tip". Lijepe jesu, ali meni srce ne lupa brzo kad ih vidim. Isto može biti i sa osobnošću. Znam evo barem jendu curu koja je fenomenalna osoba, ali ja nikad ne bih mogao biti s njom jer smo prerazličiti. A i jako je zgodna k tome, ali eto. I subjektivno i objektivno je cura super, ali eto, nije moj tip - drugačiji smo jednostavno ![]()
__________________ There's a picture I like to look at, A picture of a beautiful face. And I see something in her eyes, Sends me to a better place. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Godina: 26
Poruka: 3,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najjači odjeb koji ste ikad dobili :D nije istina ... ![]() a sta da ti kazem, nisam bio u nekoj situaciji smijesnog, glupog, blesavog odjeba ,,, a ono ..."nisi moj tip"... po meni je jedan od dobrih nacina za odbiti osobu nego se izmotavati nekim glupostima i izvlacit se ...
__________________ Griješiti je ljudski. Prebaciti krivnju na drugoga je strateški. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Godina: 26
Poruka: 3,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najjači odjeb koji ste ikad dobili :D ovisi tko kome ulijece, imas 4 mogucnosti, pa tako i 4 mogucih odjeba ... ![]() ...a ovo sto kazes u vecini slucajeva, to nekako moze proci... ![]()
__________________ Griješiti je ljudski. Prebaciti krivnju na drugoga je strateški. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-07-09 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najjači odjeb koji ste ikad dobili :D Da, napisah za ono o "nisi moj tip", ali inaće, nisam nijedan odjeb nikad dobio . E to sad može značiti više stvari, pa si vi mislite koji je razlog![]()
__________________ There's a picture I like to look at, A picture of a beautiful face. And I see something in her eyes, Sends me to a better place. |
| | |
![]() |
| Tagovi: odjeb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.