jaoooo.. ajme tragedije.. ako nije izisao 1 vikend van neces ga vise nikad vidit.. ajme.. suze mi teku niz ledja.. daj se saberi, vidit ces ga drugi vikend![]()
Raspravljate o temi nema ga...:-( u Teens forumu, dio Društvo foruma; ovakvo je stanje...sviđa mi se jedan dečko... ne da mi se sviđa nego mi je jebozovan,presexy i presavršen!!! obožavam ga!!!samo ...
jaoooo.. ajme tragedije.. ako nije izisao 1 vikend van neces ga vise nikad vidit.. ajme.. suze mi teku niz ledja.. daj se saberi, vidit ces ga drugi vikend![]()
Da, smiri se![]()
Jel' ovo neka zezancija?![]()
ako jedes gusjenice mozes od toga dobit leptirice jer sam citao na internetu da od gusjenice izlazi leptir
to je pubertet,proći će...
lolololololololololololololol
ma sorrite na temu,sad sam i ja skužila da je preglupa,nego taman sam se vratila od vanka pa sam preuveličala cijelu situaciju(to uvijek radim),pošizila,uhvatile su me svakave misli,da ga više nikad neću vidjet kako skače polugol u more,čut ga kako se smije,pričat s njim.....
ma sorry ljudi jednostavno me je nešto puklo,uhvatile me lude misli i prva stvar koja mi je pala na pamet je da dođem na forum da vidim ima li još neko lud i opaljen kao ja...lol...
a tako je kad si zaljubljen...ali sada je sve ok,uvijek postoji sljedeća subota....e tad ću ga majkemi požvalit!!!![]()