Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Nešto u Društvo forumu; Da vas pitam, kad cura priđe momku i počme da priča s njim a ovaj se zacrveni, kakvu reakciju to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-08, 20:01   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Nešto

Da vas pitam, kad cura priđe momku i počme da priča s njim a ovaj se zacrveni, kakvu reakciju to kod cura budi? xD
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 08:43   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 48
Berzerker se izdvaja iz mase
Re: Nešto

nekim curama ce to bit slatko... i ono... vidit ce da ti se sviđa i jos vise ce se zainteresirat.... a ako je neka kojoj se ne sviđas i ono je moguce da ce te ismijat
Berzerker je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 09:16   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

to moze curi samo imponirati jer znaci da ti se ona svidja
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 09:27   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Slažem se sa Šelbi....

Oftopik: Šta znači ono xD jel mi može neko samo nabrzaka ispod glavnog si posta to reć....sto puta su mi na netu to govorili, a ja nemam pojma šta je to....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 09:34   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,576
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

I ja se s njom slažem. Al niko se baš ne voli crvenit. Jebo takvo imponiranje.

xD.. to sam se i ja dugo pitao, i onda mi je neko rekao da to nije memorijska kartica nego neki smajlić. Šta stavljaš tog smajlića kad vidiš da se ne smije?
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 09:51   #6 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
I ja se s njom slažem. Al niko se baš ne voli crvenit. Jebo takvo imponiranje.

xD.. to sam se i ja dugo pitao, i onda mi je neko rekao da to nije memorijska kartica nego neki smajlić. Šta stavljaš tog smajlića kad vidiš da se ne smije?
smajlić ka samo šta ovaj ima prekrižene oći "xD" nije velika filozofija...xxxxD
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:05   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: Sayrex Pogledaj Poruke
smajlić ka samo šta ovaj ima prekrižene oći "xD" nije velika filozofija...xxxxD
jel ono kad plače ili se stidi ili šta....vjerovatno srami...

ontopik: ne triba se ničeg bojat u životu, pogotovo žena...normalne osobe ko i svi mi.....mada znam taj osjećaj kad ti se neko sviđa i nervozan si, ali ne smiješ sebi dopustiti da ta nervoza izleti iz određenih granica....da te natjera da činiš stvari koje nisu u skladu s tobom kao osobom....

Drugim rječima, nervoza dobra....cure to cijeniti....ali ako od nje poludiš, e onda ne dobro....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:05   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 18-03-08
Godina: 27
Poruka: 136
HrvojeBB

Ne znam, nemam ja posla s curama
HrvojeBB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:09   #9 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: HrvojeBB Pogledaj Poruke
Ne znam, nemam ja posla s curama
e ti si mi stvarno najviše pomoga

xD - kad si šokiran ili ti je nešto jako smiješno
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:22   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 775
Agness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz maseAgness se izdvaja iz mase

a kuži da mu je neugodno, ali kad sam u sličnoj situaciji uvijek se pobrinem da to izvučem na zajebanciju, šta ja znam možda ima visok tlak ili aritmiju srca pa da ga još prekine dok ga upitam da mi posudi upaljač...
ma šalim se, nisam ta koja će se crveniti, dakle ta sam koja spašava situaciju hehe...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jucer, nes to, nije, sutra

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103