| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Nešto u Društvo forumu; Da vas pitam, kad cura priđe momku i počme da priča s njim a ovaj se zacrveni, kakvu reakciju to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nešto Slažem se sa Šelbi.... Oftopik: Šta znači ono xD jel mi može neko samo nabrzaka ispod glavnog si posta to reć....sto puta su mi na netu to govorili, a ja nemam pojma šta je to....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nešto I ja se s njom slažem. Al niko se baš ne voli crvenit. Jebo takvo imponiranje. xD.. to sam se i ja dugo pitao, i onda mi je neko rekao da to nije memorijska kartica nego neki smajlić. Šta stavljaš tog smajlića kad vidiš da se ne smije? ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nešto Citat:
samo šta ovaj ima prekrižene oći "xD" nije velika filozofija...xxxxD
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Nešto Citat:
![]() ontopik: ne triba se ničeg bojat u životu, pogotovo žena...normalne osobe ko i svi mi.....mada znam taj osjećaj kad ti se neko sviđa i nervozan si, ali ne smiješ sebi dopustiti da ta nervoza izleti iz određenih granica....da te natjera da činiš stvari koje nisu u skladu s tobom kao osobom.... Drugim rječima, nervoza dobra....cure to cijeniti....ali ako od nje poludiš, e onda ne dobro....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 775
![]() ![]() ![]() | Re: Nešto a kuži da mu je neugodno, ali kad sam u sličnoj situaciji uvijek se pobrinem da to izvučem na zajebanciju, šta ja znam možda ima visok tlak ili aritmiju srca pa da ga još prekine dok ga upitam da mi posudi upaljač... ma šalim se, nisam ta koja će se crveniti, dakle ta sam koja spašava situaciju hehe... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jucer, nes to, nije, sutra |
« Norijada!!!!
|
Pitanje??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:06.

jel mi može neko samo nabrzaka ispod glavnog si posta to reć....sto puta su mi na netu to govorili, a ja nemam pojma šta je to....

samo šta ovaj ima prekrižene oći "xD" nije velika filozofija...xxxxD