| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; Dragi maturanti 2007! Napišite kak vam je bilo na norijadi i kakve ste majce imali,kaj je na njima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Norijada!!!! Dragi maturanti 2007! Napišite kak vam je bilo na norijadi i kakve ste majce imali,kaj je na njima pisalo! Meni je bilo prejebeno! A na majci je pisalo: Nas svi znaju nas svi vole mi smo luđaci trgovačke škole krademo,lažemo to nam je parola to nas je naučila TRGOVAČKA ŠKOLA ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Još davne 2002 sam završio, a imali smo bijele maice s markerom napisano (nas par) "zapili smo pare za štampanje"
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Citat:
http://www.net.hr/2007/05/24/0196007.28.jpg | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 22
Poruka: 71
![]() | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Moj razred nije imao neku parolu nego grafit `tesla` sprjeda, a nazad imena školskih drugova. tada sam vidio prvi put u životu neku trebu pijanu ko majka kako se upišala u gaće ![]()
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Kad sam ja imao norijadu nije bilo Bandica da me vodi ko dijete iz vrtica na Jarun. Nego udri radit sto veca sranja po gradu. E to su bila zlatna vremena... Lokamo na fontani iznad Importanea, prolazi neki siroti Japanc u odijelu. Bio je suh ciglih 10 sekundi. Mam je zavrsio sa nama u fontani...Ostali građani nisu imali bas pretjerano razumjevanja za nasu kreativnost u sirenju medudrzavnih odnosa ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: maturanti, norijada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!