Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; Dragi maturanti 2007! Napišite kak vam je bilo na norijadi i kakve ste majce imali,kaj je na njima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-07, 22:37   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Norijada!!!!

Dragi maturanti 2007!
Napišite kak vam je bilo na norijadi i kakve ste majce imali,kaj je na njima pisalo!

Meni je bilo prejebeno!

A na majci je pisalo:

Nas svi znaju
nas svi vole
mi smo luđaci
trgovačke škole
krademo,lažemo
to nam je parola
to nas je naučila
TRGOVAČKA ŠKOLA
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 22:39   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1

Bilo dobro,ja sam prošli tjedan imao norijadu,tj prošli petak,več drugi puta
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 16:20   #3 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,331
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Još davne 2002 sam završio, a imali smo bijele maice s markerom napisano (nas par)

"zapili smo pare za štampanje"
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 16:40   #4 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,952
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Još davne 2002 sam završio, a imali smo bijele maice s markerom napisano (nas par)

"zapili smo pare za štampanje"
evo i ovi su zapili pare za štampanje

http://www.net.hr/2007/05/24/0196007.28.jpg
mab je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 17:30   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 22
Poruka: 71
Nomaad se izdvaja iz mase

Moj razred nije imao neku parolu nego grafit `tesla` sprjeda, a nazad imena školskih drugova.
tada sam vidio prvi put u životu neku trebu pijanu ko majka kako se upišala u gaće
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 17:33   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,830
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Ja san to ima '99 al se ne sican kako je bilo.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 18:35   #7 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,772
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ideš..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 18:38   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,193
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

dobreee su obeee.
synergy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 18:41   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Prva je bolja
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 18:46   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Kad sam ja imao norijadu nije bilo Bandica da me vodi ko dijete iz vrtica na Jarun. Nego udri radit sto veca sranja po gradu. E to su bila zlatna vremena...
Lokamo na fontani iznad Importanea, prolazi neki siroti Japanc u odijelu. Bio je suh ciglih 10 sekundi. Mam je zavrsio sa nama u fontani...Ostali građani nisu imali bas pretjerano razumjevanja za nasu kreativnost u sirenju medudrzavnih odnosa
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: maturanti, norijada

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103