| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; ne moraš svoju. ajde, ajde od neke prije. hodi da ti čiko nešto da.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!! Moja je u profilu! Dobro pa nema veze,kužim da nečeš da ti slika bude na netu! Ak hočeš nadopunit svoju poruku pritisni na gumbić di ti piše Edit na tvojoj poruci,vidim da te stalno opominju!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-07 Godina: 19
Poruka: 11
![]() | Re: Norijada!!!! ma neču ja ničije slike ode stavljati!!!!!!lipo san ti rekla didi pa čes vidit...ee...al prizna da vi purgeri padate na dalmatinke ka kruške ...... šta ode slike sa norijade a na njima samo ona ajme šta ružna cicata ženska šta ste samo nju slikavali??? Zadnji Uredio crvena69 : 04-06-07 u 23:31. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!! Kao prvo ja sam ovu temu postavila da se piše kak je bilo na norijadama forumaša,kak je njima bilo,dal su se zabavili,kakve su majice imali naravno i slike su dobrodošle! al je netko onda stavio slike one male s ovogodišnje norijade i rasprava je ostala samo na komentiranju te cure!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: Nepokoreni grad Godina: 19
Poruka: 4
![]() | Re: Norijada!!!! ja sam maturirala ove godine...za neke koji ne znaju 2007... bili smo jedina skola u cijelom gradu kaja je morala nositi papuce u skoli...pa nam je pisalo:...papučama vrijeme prošlo... vrijeme rada sad je došlo... norijada je bila prava ludara....malo kupanja, malo cuge i puno puno... zabave i smijeha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 30
Poruka: 101
![]() | Re: Norijada!!!! Fotke iz Rijeke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://poznationline.com/images/stor...a/IMG_2299.jpg Video sa Norijade pogledajte OVDJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: maturanti, norijada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:15.

hodi da ti čiko nešto da.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

2007... bili smo jedina skola u cijelom gradu kaja je morala nositi papuce u skoli...pa nam je pisalo: