| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; Like my bros would say... bangable... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Ne stavljajte tuđe osobne podatke!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-05-07 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Jooooooooj, dajte molim vas, glupača pokazala to malo još nerazvijenih sisa šta ima, svi odma podivljali ko da su vas s lanca pustili! Svi normalni se kupali u Manduševcu, zezali se, sve ok, al ne... Jedna mala blesača došla, bogte oslobodi, ko da nitko u ovoj hrvatskoj ne dobiva uopće! Čovječe, otvoren topic za norijadu, a ona glavna tematika. A, i sami ste vidli - nije ni Bog dragi svemoguć, ne može dobit i ovce i novce - ružna je ko grob... ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Citat:
ne gleda svatko veličinu sisa, cura ima oblikovano tijelo | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Citat:
![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-05-07 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Niš ja ne kažem, dapače, cura ima tijelo... Ono, bez riječi... Al, brate mili, ko da je ona jedna jedina u ovom zagrebu takva... A, vjerujte mi ja sam vidla puno ljepših (i u faci čak ne biste vjerovali) od nje, tak da ne kužim tu fascinaciju oko nje...?? |
| | |
![]() |
| Tagovi: maturanti, norijada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:19.