| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; ajd jedino to... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #58 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
![]() | Re: Norijada!!!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisuuuuuuuuuseeeeeee bozeeeeeeeeeee!! Strava..ona zna da kad bi dosla u majici da ju nitko ne bi pogledao,zato se skinula jer zna da ima jako ruznu facu...ma fuj,isto ko da neki lik ima jebeno tijelo,a tako ruznu facu ma nema sanse da bi ga.. inace decki - ima zgodnih cura koje imaju lijepo tijelo i facu,tijelo i bolje od ovog,vjerujte mi...zato ne znam oko ceg je strka.. al ovo kad sam facu vidla-reko SHOCK! al ne da nije lijepa nego -to je ruzno stari moj.... |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
![]() | Re: Norijada!!!! Citat:
Hehe..pa cuj - ne vidim bas nikakav razlog zbog kojeg bih stavila svoju sliku ovdje..al bas niti jedan.. ja se definitivno usudjujem reci da sam puno zgodnija od ove djevojke koja baca na majmuna lagano pa ko oce nek vjeruje,ne pada mi na pamet to dokazivati na forumu tu...samo sam iznijela svoje misljenje,ako je tebi ova cura 'nekaj' nek je,al onda imas niske kriterije.. to je moje misljenje,eto.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: maturanti, norijada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:29.

da, kak znaš???