Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 18:04   #61 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 35
fiumanhr se izdvaja iz mase
Re: Norijada 2007 girlz

Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:07   #62 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

!

aajd da su neke druge slike...
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:26   #63 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Norijada!!!!

Citat:
Pravi autor: Xena Pogledaj Poruke
samo sam iznijela svoje misljenje,ako je tebi ova cura 'nekaj' nek je,al onda imas niske kriterije..
to je moje misljenje,eto..

Ma nisam ja rekao da je meni ženska neka,ali nije uredu pljuvati po nekome,iako i meni izleda kao da ju je netko opiz*** peglom po glavi,ali neželim sada da me prostiš srati po curi!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 18:44   #64 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
Xena se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Ma nisam ja rekao da je meni ženska neka,ali nije uredu pljuvati po nekome,iako i meni izleda kao da ju je netko opiz*** peglom po glavi,ali neželim sada da me prostiš srati po curi!
Ma 'prostim' ja tebe
A gle,tu se komentira svasta pa tako i izgled svaciji,a i fakat sam se sokirala kad sam vidjela facu pa nisam mogla sutit...
slika joj je na netu i zas sad ne bi svi komentirali,ko joj je kriv...
Xena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 19:12   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,349
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Ja nisam maturantica...ali sam se išla zabavljati.
Bilo je odlično,i bili su svi pristojni.
Nisu pravili nikakve nerede i gluposti.
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 19:20   #66 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Ja nisam maturantica...ali sam se išla zabavljati.
Bilo je odlično,i bili su svi pristojni.
Nisu pravili nikakve nerede i gluposti.
Da čitao sam u novinama da je ove godine bila najmirnija norijada dosada!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 12:43   #67 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

dobra ova prva mala ne bi joj naplatil
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 12:46   #68 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-05-07
Godina: 27
Poruka: 29
R@inbowglow se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
dobra ova prva mala ne bi joj naplatil
agri
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 12:47   #69 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,265
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Hagane vidim da nisi u toku baš, ta cura već ima nadimak na forumu - Mike Tyson
Norijada!!!!

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 12:48   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Evo nove piletine na forumu! Šteta što je to sve već viđeno...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: maturanti, norijada

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113