| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!! Citat:
Ma nisam ja rekao da je meni ženska neka,ali nije uredu pljuvati po nekome,iako i meni izleda kao da ju je netko opiz*** peglom po glavi,ali neželim sada da me prostiš srati po curi! | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
![]() | Re: Norijada!!!! Citat:
A gle,tu se komentira svasta pa tako i izgled svaciji,a i fakat sam se sokirala kad sam vidjela facu pa nisam mogla sutit... slika joj je na netu i zas sad ne bi svi komentirali,ko joj je kriv... ![]() | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada 2007 girlz dobra ova prva mala ne bi joj naplatil ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Veteran | Re: Norijada 2007 girlz
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: maturanti, norijada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.

!