| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; ove godine je murja napravila više nereda od nas maturanata...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada 2007 girlz Citat: ma dobra je... valjda ne udara jako kao Tyson
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!! Citat:
![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
![]() | Re: Norijada!!!! E pa nemoras.. mozda ti se posreci pa me jednog dana negdje upoznas.. sebi i drugima sam zgodna,ko nije vidio taj i ne mora vjerovati... ![]() inace-i ja sam maturantica i bila sam na norijadi i slikala se na sve strane pa ak zaluta slika nisam odgovorna.. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Lokacija: novi zagreb Godina: 20
Poruka: 9
![]() | Re: Norijada!!!! na mojoj nije naprijed ništa pisalo nego je bila jedna slika koju je full teško skužit, pa su me svi koji nisu iz moje škole pitali zakaj ne nosim majicu od škole za norijadu? a iza su bila slova s nekim čudnim fontom pa se i to nije baš vidlo... al dobro za valjanje po podu i kupanje je poslužilo |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!!!!!!!!!!!!1 Citat:
![]() | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 6
![]() | odite na javno.hr ili nA INDEX PA POGLEDAJTE FINALISTKINJE ZA MIS TOCNIJE OJU FRENDICU MARINU CVETKOVIC MAROSSINI PA CETE VIDJET STO ZNACI PRIRODNO LIJEPA, OBDARENA I TO JOS K TOME BEZ SMINKE PA ONDA KOMENTIRAJTE TJ POGLEDAJTE NA OVOM FORUMU POD TEMU MARINA CVETKOVIC MAROSSINI PA CETE VIDJET LJEPOTU Zadnji Uredio eva : 29-05-07 u 16:59. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
![]() | Re: Norijada!!!! Citat:
malo ti post cudno izgleda... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: maturanti, norijada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |