| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Norijada!!!! u Društvo forumu; je offtopic do bola, ali evo gospodične, da vam uštedim trud: me like!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!! je offtopic do bola, ali evo gospodične, da vam uštedim trud: me like! ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!! E pa totalno offtopic,nemrete mi to radit! Pričajte o norijadi i to je sve!Usput ona mala Tyson je odvratna!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio daidza : 29-05-07 u 19:52. |
| | |
| | #87 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!! vidi ovdje: Miss Hrvatske 2007 - XMag - Index.hr
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #90 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Norijada!!!! Ah norijada, hm davne 2000, imali smo narančaste majce, naprijed životinje-svaka je nosila ime jednog od nas, a iza -dosadili smo i bogu i vragu i čovjeku-to je bila jedna interna šala našeg razreda pa možda i nije smiješno, ali nama je bilo i to jako...a divljali smo po školi, svirao nam je bend sa maturalne večere, bilo je predobro, a onda klasika, malo po gradu pa na rajun, bilo je super, jedino nas je kiša zaje....ali nismo brašnali okolo ekipu jer mi je to fakat debilno i nepotrebno, niti smo razbijali, zalijevali i kaj ja znam kaj sve već ne smisle, sam smo naravno cugali, zviždali, pjevali i sve ostale bedarije, bacali konfete, ma bilo je zakon, joooj, ja bi opet ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: maturanti, norijada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!