| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Obuća i njeno značenje u Društvo forumu; Khm... Koliko na vaše mišljenje utječe način oblačenja osobe koju gledate kao potencijalnu partnericu / partnera? Ja moram priznati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Obuća i njeno značenje Khm... Koliko na vaše mišljenje utječe način oblačenja osobe koju gledate kao potencijalnu partnericu / partnera? Ja moram priznati da uopće ne pratim modu, pa stoga kad upoznajem neku osobu, zapravo curu uopće se ne zamaram tim detaljom. Jedino mogu dati plus ako je pogodila stil, ali inače to mi definitivno nisu stvari radi kojih bi ja stekao dojam o nekome.. Sa druge strane, često, pa i prečesto čujem kako je mnogima to jako važno, te kako mnogi vrše procjene na temelju toga... zašto? Mislim je li netko dovoljno lud da zapusti društveni odnos sa osobom koja je zgodna, pametna, simpatična... samo zato jer se loše oblači? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 195
![]() | Re: Obuća i njeno značenje Citat:
za postevo pitanja, ali si zaboravio gdje živiš ![]() svako će reći nije mi važno, ali svakome je nešto važno samo nekome više nekome manje
__________________ Život kao igra(blog) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mis ljenje, obuca, partner, partnerica, roba, znacenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:05.

za post