Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Obuća i njeno značenje u Društvo forumu; Khm... Koliko na vaše mišljenje utječe način oblačenja osobe koju gledate kao potencijalnu partnericu / partnera? Ja moram priznati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-05-08, 13:48   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 730
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan
Obuća i njeno značenje

Khm... Koliko na vaše mišljenje utječe način oblačenja osobe koju gledate kao potencijalnu partnericu / partnera?

Ja moram priznati da uopće ne pratim modu, pa stoga kad upoznajem neku osobu, zapravo curu uopće se ne zamaram tim detaljom. Jedino mogu dati plus ako je pogodila stil, ali inače to mi definitivno nisu stvari radi kojih bi ja stekao dojam o nekome..

Sa druge strane, često, pa i prečesto čujem kako je mnogima to jako važno, te kako mnogi vrše procjene na temelju toga... zašto?

Mislim je li netko dovoljno lud da zapusti društveni odnos sa osobom koja je zgodna, pametna, simpatična... samo zato jer se loše oblači?

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 14:29   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 195
SEricsson se izdvaja iz mase
Re: Obuća i njeno značenje

Citat:
Pravi autor: Markan Pogledaj Poruke
Khm... Koliko na vaše mišljenje utječe način oblačenja osobe koju gledate kao potencijalnu partnericu / partnera?

Ja moram priznati da uopće ne pratim modu, pa stoga kad upoznajem neku osobu, zapravo curu uopće se ne zamaram tim detaljom. Jedino mogu dati plus ako je pogodila stil, ali inače to mi definitivno nisu stvari radi kojih bi ja stekao dojam o nekome..

Sa druge strane, često, pa i prečesto čujem kako je mnogima to jako važno, te kako mnogi vrše procjene na temelju toga... zašto?

Mislim je li netko dovoljno lud da zapusti društveni odnos sa osobom koja je zgodna, pametna, simpatična... samo zato jer se loše oblači?
za post
evo pitanja, ali si zaboravio gdje živiš
svako će reći nije mi važno, ali svakome je nešto važno samo nekome više nekome manje
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 09:11   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

odjeca je bitna za prvi dojam, ali da je presudni faktor - nije
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 09:30   #4 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

tako je šelbica
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mis ljenje, obuca, partner, partnerica, roba, znacenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103