Stranica 1 od 47 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 464

omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od vas

Raspravljate o temi omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od vas u Teens forumu, dio Društvo foruma; odlučila sam otvoriti ovu temu čitavši brojne postove u kojima se ne prihvača drugačije od sebe... svi mi,pa tako i ...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od vas

odlučila sam otvoriti ovu temu čitavši brojne postove u kojima se ne prihvača drugačije od sebe...

svi mi,pa tako i ja ponekad znamo pretjerati i biti užasno bezobrazni prema određenim u ovom slučaju korisnicima foruma. nprd dođe dečko na forum napiše da je peder,svi ga čoporatovno napadnemo... kad sam pročitala onaj njegov posljednji post di je napisao kako se osječa,i šta sve prolazi bilo mi ga je žao. ja ne volim pedere-ne zato što su drugačije sexualnosti od mene nego mi to nije lijepo kad zamislim.
    ugl večina ne voli pedere... ali ipak je bezobrazno da ih tako vrijeđamo,jel kad ih vrijeđamo ne zapitamo se kako je njima u tom trenutku i poslje..sigurno im naše riječi odzvanjaju u glavi,pa budu 100% sjebani... ali zašto lezbe nitko toliko ne omalovažava? isti klinac je jesi lezba il peder ni jedno ni drugo nije normalno... po pederima se uvijek više pljuje,a zašto? zato što muške pale gledat 2 ženske kak se ližu il šta već rade...

isto tako... nacionalnost... npr neko je musliman-neko ga ne voli samo zato,ili neko je srbin-neko mu jebe mater srbsku,ili neko je ne znam ni ja šta-neko ga ne voli radi toga... ja mislim da je najvažnije biti čovjek,a ne može bit svako čovjek. svi smo ljudi,da,ali teško je biti čovjek.

isto tako,ako neko ima drugačije stavove-ljudi odma seru... to je meni bezveze,svako je poseban na svoj način... i svako treba imati vlastiti stav.najbitnije je imati svoj stav a ne kupiti tuđe stavove.

neko vjeruje u ovo neko u ono... često nastaju i svađe oko toga ko u šta vjeruje... pa mislim boli nekog briga ko u šta vjeruje,vjeruj u šta ti vjeruješ i pusti druge da vjeruju u što žele vjerovati.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od v

gle netko ima neispravne stavovo i uvjerenja... i sto onda? treba i to tolerirat ili...?

a sto se tice pitanja prihvacam sve koji ne idu u ekstreme, i prenapadni su s nametanjem svojih uvjerenja i stavova...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

Re: omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od v

neko ima nesipravne stavove da,ali kako mi možemo znati da je ta tu osobu to neispravno? možda je za tu osobu baš to ispravno.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

pa da i za pedofila su njegovi stavovi ispravni, i za ubojicu njegovi... ovo su samo ekstremni slucajevi da bi bilo jasnije... naravno da je za njega to ok i super, al ti vidis da je to lose i neispravno...

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

evo me..jela sam...zato kasnim s odgovorom

pedofili i ubojice gade mi se... njih ne mogu organski smislit...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

ma samo karikirano kako su za nekoga njegovi stavovi i djelovanje ispravni, a lako je uociti da to nije u redu i ne mozes to prihvatiti kao ispravno... isto je i s ljudima koji zlostavljaju zivotinje, djecu itd. moze se nabrajati 100 dana od sitnice do velikis stvari... shvacas sto sam ti htio reci u prvom postu?

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

shavačam....

npr što se tiče zlostavljanaj djece,to je ogavno,ne razumijem kako neko može jadnu malu dječicu zlostavljat..ta osoba očito pati od psihičkih poremečaja...

i zlostavljanje životinja mi je ogavno,npr u mojoj zgradi ima jedan čovjek koji tuče mačke i pse,kad ih vidi,ja sam to jednom vidjela... ja sam mu svašta rekla... i još je moju mačku udarao nogom... pa jebo mu ja mater,kako uopće može udariti tako malu i krhku životinjicu koja mu nije ništa napravila nego je samo šetala ulicom...

pa čuj... ima svakakvih ljudi,neki ljudi ne zaslužuju ovaj zrak,ne zaslužuju živjeti jednostavno...

ali mi opet nije jasno zašto se pravi tolika razlika između pedera i lezbi... za mene su pederi i lezbe naš kak se kaže isto sranje a drugo pakovanje...-(bez uvrijede to se sam tak kaže)

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

meni je to isti qurac... samo dok ne forsiraju tu svoju seksualnost... kad krenu s forsiranjem... a sto reci.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
    ... ali ipak je bezobrazno da ih tako vrijeđamo,jel kad ih vrijeđamo ne zapitamo se kako je njima u tom trenutku i poslje..sigurno im naše riječi odzvanjaju u glavi,pa budu 100% sjebani...
    Iskreno - boli me qurac kako se osjećaju. Nitko ih nije pitao vole li ga primiti u pak ili ne. Njihova je volja i želja da se be ikakvog razloga deklariraju. Kako siješ, tako ćeš i žeti. stara narodna.

ali zašto lezbe nitko toliko ne omalovažava? isti klinac je jesi lezba il peder ni jedno ni drugo nije normalno... po pederima se uvijek više pljuje,a zašto? zato što muške pale gledat 2 ženske kak se ližu il šta već rade...
    errrrr - da! Kao prvo - tko se tu deklarirao kao lezba? Ako netko je - gdje su slike?
    Nije istina da je puk benevolentniji prema lezbama. Napisao sam to već više puta - postoje lezbe, lezbice i postoje lezbetine. Lezbice je lijepo za vidjeti, prema lezbama imam jednak stav kao i prema pederima, a lezbetine su mi iste kao i pederčine - odurne za vidjeti, a shodno tome i slušati/čitati njihove priče i doživljaje, jer hoćeš nećeš - mental images! Ne baš lijep osjećaj!

Ja mislim da je najvažnije biti čovjek,a ne može bit svako čovjek. svi smo ljudi,da,ali teško je biti čovjek.
    Naravno da je teško biti čovjek ali znaš li zašto? Zato jer smo ljudi! Mene živcira taj stav - svi smo mi isti, sve je super. Nismo i nije sve super!

Zašto bi ja morao čitati i imati razumjevanja za onog pacjenta iz Bačke Palanke koji ima CCCC u potpisu? Njegovo pisanje na čirilici, njegove teorije o autonimiji Srba u Hrvatskoj i Vojvođanima kao najpravijim Srbima i Radovanu Karadžiću?

Ovo je naš (hrvatski) forum i portal i ne vidim dublji smisao u njegovim porukama osim čiste provokacije. E pa brate mili, ne možeš mi tu bureke valjati! Ma da si Meksikanac, a kamoli Srbin! Te teme i takva razmišljanja naravno da će ishodovati da ga se prozove Srbinom - jer u krajnjoj liniji - to i je.

isto tako,ako neko ima drugačije stavove-ljudi odma seru... to je meni bezveze,svako je poseban na svoj način... i svako treba imati vlastiti stav.najbitnije je imati svoj stav a ne kupiti tuđe stavove.
    Pa oni drugi pokazuju svoj stav time šta kritiziraju stav onog drugoga. Da ga ne kritiziraju, imali bi isti stav, a to je upravo ono protiv čega si ti napisala ovaj post, jel tako?

Ti sada ovim svojim postom prozivaš sve one koji se ne ponašaju shodno tvojim kanonima. Jel to u redu onda?

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

osobe drugacijih stavova/vjere/sexualnosti bi bile sasvim normalno prihvacene da se ponasaju kao i svaki drugi korisnik foruma, a ne da namecu svoje stavove drugima, otvaraju 5263748 tema o svojoj sexualnosti, vjeri pzdi_mtrinoj..

Stranica 1 od 47 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku