| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi piercing u Društvo forumu; ima li tko od vas piercing? htjela bih ga stavit kad navršim 15, čula sam da se može ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing nemam i to mi je katastrofa za vidit na curi, užas, pogotovo ono što ima jedna treba u onom cirkus zvanom Big Brother, jedino na pupku je OK, ostalo žalovanje ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: piercing meni je ok na pupku, a ostalo mi se ne sviđa, pogotovo ako se pretjeruje pa se je puno tih piercinga to mi onda već prelazi u totalni neukus
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: piercing ja imam na bradi piercing...i jos eventualno planiram jezik busit i tu bi bio kraj... a na trebi mi je napeto kad ima u pupku ili na gornjoj usnici ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing Tema vec otvorena, a kako sam raspolozena da nekome solim eto: da li imate koji piercing I samo da ne offtopicarim: imam.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing Meni je to lijepo za vidjet, ako nije pretjerano. Samo ja imam neku fobiju od toga da će mi ostati vidljiva rupica kad skinem ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
« Teen life
|
Prvi poljubac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:54.