| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi piercing u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg 24 a ja kao izrast na svom kurcu 20 no evo malo slikica pirsinga ..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: piercing jel te godine pasu , ljepe slike, treca i peta i ja bi tak, osjecao bi se ko privjesak za kljuceve ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #137 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: piercing Pa ovisi šta želiš pirsat pa ću ti onda reć koliko boli ![]() Ja imam jezik - to je onako srednja bol, više me peklo dok mi je stavljao pierce unutra i malo mi je bio dezorijentiran jezik... Al sada sam ga orijentirala Boljelo me recimo tri - četiri dana, ja sam ti inače klepetalo pa me boljelo dok pričam, prvi dan sam si popila tabletu protiv bolova... Imam tragus - to ti je ona mala hrskavica na uhu, upiši u google pa češ vidjeti... to mi je jako fora i super i nije me boljelo, to sam bušila na različitim mjestima... imala sam malo problema s time, al je sve dobro bilo... Kaj bi ti bušila? Ja se samo tješim kak će tek bit kad ću rađat pa ne mislim toliko da me baš jako boli ![]() |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 18
![]() | Re: piercing nos i pupak.... baš mi je to nekak gubavo... na nos bi stavila neki mali tek tolko da bliješti ...a na pupak nekaj malo veće al ne opek nekaj ekstravagantno...
__________________ I smrt će jednom doći po svoje,i Bog će biti svjedok za nas dvoje,a tada,kad se otvori srce moje,u njemu će pisati: za tebe je kucalo,maleno moje! |
| | |
| | #139 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: piercing Nos ti boli frendica je to radila, i brzo se stisne i zaraste rupica tak da bi ga trebala stalno nosit... Ima jako puno gubica pierceva za nos pa sam sigurna da češ naći neki lijepi... Pupak... Ona kožica dolje ili gore? To sam uvjerena da fakat boli i dug je proces zarastanja... Kasnije možeš imati problema tipa infekcijica ili ti dugo curi sluz iz friške rupice, ali sve se da riješiti ![]() Nakit ti ovisi koliko imaš para Ak hočeš bolji nakit izdvojiš malo više para... Ako si sigurna da si želiš bušit odi, ako nisi nemoj, tek kad budeš uvjerena da želiš, pričekaj još malo i kad i onda shvatiš da je to to odi se piersat ![]() Ja sam čekala 4 godine na jezik... |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 18
![]() | Re: piercing pupak sam misla dolje ona kožica...al nisam bila ziher oću, neću i odlučila sam da neću... imam još vremena za razmišljanje jer tek imam 14 god. tak da... a i starci su problem... lol tnx na pomoći
__________________ I smrt će jednom doći po svoje,i Bog će biti svjedok za nas dvoje,a tada,kad se otvori srce moje,u njemu će pisati: za tebe je kucalo,maleno moje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
« omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od vas
|
što učiniti kad se sviđaš dečku najbolje frendice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

, ljepe slike, treca i peta i ja bi tak, osjecao bi se ko privjesak za kljuceve 

I smrt će jednom doći po svoje,i Bog će biti svjedok za nas dvoje,a tada,kad se otvori srce moje,u njemu će pisati: za tebe je kucalo,maleno moje!

...a na pupak nekaj malo veće al ne opek nekaj ekstravagantno...