| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi piercing u Društvo forumu; ja ga imam u pupku i u nosu onaj kaj se jedva vidi, ne planiram ih vishe stavljati...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 339
![]() | Re: piercing Ne bi si nikad veliku tetovažu jer ni inače nisam luda za njima. Kad bi već stavljala onda bi neku malu na ramenu ili na donjoj strani leđa. Pirs dolazi eventualno u obzir na pupku, ali sumnjam da ću i to ikad napravit. Jednostavno ne volim te tetovaže i pirseve...
__________________ Postoje noci kad suze same teku, kad covjek umire od boli, kad nema snage da moli, a osjeca samo jedno; da nekog voli... |
| | |
| | #174 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: Aljaska,Vancouver
Poruka: 46
![]() | Citat:
Meni lol?Tnx... Citat:
__________________ Sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangent. Zadnji Uredio daidza : 27-07-08 u 16:32. | ||
| | |
| | #176 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: piercing ja ih isto obozavam, al samo zato kaj onda imam gdje kljuceve stavit ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #178 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 653
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing Citat:
Ja imam piercing u pupku i s njim nikad nisam imala problema - kad ni dosadi skinut ću ga
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
« omalovažavanje i ne prihvačanje osoba drugačijih stavova/vjera/sexualnosti...od vas
|
što učiniti kad se sviđaš dečku najbolje frendice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.