| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi piercing u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: plava_vjestica meni je lijepo vidjet na uhu (zasad ih imam 8 (na desnom 5, na lijevom 3)) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | Re: piercing Citat:
AkO sE CUrI SvIda.... kO vOli, nEK iZvOli.... iAkO mEnI nIjE LIpO ViDiT PuNO PiErCIngA... LiPO MI Je SaMo Na PuPkU, alI sAmO aKo CuRa IMa RaVan DrOB... ![]()
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-06 Godina: 20
Poruka: 23
![]() | Re: piercing hm mos ti stavit pirs i sa 12, samo trebas suglasnost roditelja, tj, ak te i vode na pirsing, da imas dokumente nekakve da je roditelj s tobom, jer se mnoga djeca pirsaju bez dozvole... sto se tice rupice, ovisi di stavljas pirs.. ja imam na obrvi, i kolko znam, za par sati se zacijeli, a nakon nekog vremena rupica nestane.. tak da... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: piercing ja nemam pearcing ali bih ga tila imat...ali mislim da triba cekat 16 godina
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: piercing Imam 2, to mi je doživotno, a ne prolazni đir! S obzirom da mi frendica radi u tattoou, do 18 trebate majku i oca sa vama da dođu, ili presliku njihove osobne karte, sa vidljivim potpisom, te njihov potpis od ispod, sa tekstom odobravanja! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: piercing neznam, mozda mi je ok onaj mali u pupku i to je to, nisam neki voljenik toga, neznam to mi se uopce osim ajde pupka nesvidja uopce
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing Citat:
![]() Citat:
ja bi bušila donji dio pupka jel ima ko iskustva s tim??
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | ||
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: piercing boze dragi, aj svaka po 10 minimalno, isuse boze ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
« Nešto
|
Trebam savjet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:51.