| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi piercing u Društvo forumu; tebe očito zanimaju neke druge stvari koje vjerojatno ostatak foruma ne osuđuje prihvatljivo je da kažeš svoje mišljenje,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing tebe očito zanimaju neke druge stvari koje vjerojatno ostatak foruma ne osuđuje prihvatljivo je da kažeš svoje mišljenje,ali ako pojedinci sa ovog foruma u takvim stvarima vide zadovoljstvo to nije za osudu ili prozivanje , ruganje, ili zgražanje! svatko ima pravo na svoj izbor!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: piercing ej pa nisam ja , o boze, ma zajebajem se, gle moje misljenje je ko voli nek izvoli, pa samo i jesam rekao svoje misljenje i to je to, mez brige ne rugam se ja nis, pa i sestra moja ima 3 po sebi ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing onda ol rajt! ja nemam ni jedan a htjela bi na pupak, daj ju pitaj ak ima pupak probušen jel ju jako bolilo... mene trta ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: piercing mogu ja to ak oces khm
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: piercing aj dobro ![]()
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: piercing ![]()
| | |
| | #27 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: piercing Citat:
imam i ja na desnom 4 pirsa na ljevom sam 1,nosim one karike velike na oba uha,i na desnom još imam 3 mala sičušna pirsića...ali curooo to nije niš posebno,puno cura to ima... imaš 15 god? pa ak ti stara ide,ond ćeš moć probušit...al bez stare nećeš!! moraš bit punoljetna za pirsanje pupka,jezika,brade,obrve....ak ideš u studio | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: piercing Citat:
Lijepo se polegneš na stolicu, tip ili cura koja te pirsa pripremi sve instrumente(igla s cjevčicom, dezinficirani pirs, freezer, rukavice, alkohol...), označi se dio koji se pirsa - pošprica sa freezerom, sekunda do dvije laganog peckanja, strah i panika ko da ćeš roditi, i to je skoro to! Ostalo je još jedino za provuči pirs na mjesto igle, koje zairitira još tih par sekundi, i to je doista gotovo! Najveći je bed, što ti naglo skoči adrenalin, pa se možeš ispružiti još minutu i pol po završetku bušenja, umjesto da se ispružiš po podu, i onda si spremna na odlazak sa novim komadom nakita!!! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: piercing a ako je zenska dobra, onda odes sa 2 komada ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: piercing |
« Nešto
|
Trebam savjet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

khm

imam i ja na desnom 4 pirsa na ljevom sam 1,nosim one karike velike na oba uha,i na desnom još imam 3 mala sičušna pirsića...ali curooo to nije niš posebno,puno cura to ima...